13.7.15

Zara Seks a.k.a Aruni Shikin Ramli

Hello u olls semua,

Rata-rata ampa semua mesti dah tau kot pasai cerita Zara Seks a.k.a Aruni Shikin Ramli. (Sorrylah I olls takdak mood nak story pasai budak budak yang langgar Lowyat tu. Sedih noks. Dah kata kalau kena tipu dengan pekedai pun, pergi je la report kat KPKDKKSSHD tu. Atau paling koman, di sembang balik dengan tauke. Apa main langgar-langgar ni. Feeling rempit baru belajar tengok movie Young and Dangerous).

So sapa tau dah pasai cerita Zara Seks a.k.a Zara XXX. Ampa semua jangan duk tersalah pulak dengan #SayaZahra. Itu kes lain. Ini kes lain.



Zara ni pasai satu pompuan stok stok badan gem gem, putih, banyak ayaq, kerja kerajaan yang duk membuat business sambilan dengan memberikan perkhidmatan seksual. Selain memberikan khidmat one on one, atau threesome, atau orgy kepada pelanggan yang berminat, beliau juga katanya memberikan kelas ‘seks’ melalui WhatsApp and FB group. Siap ada road tour seluruh Malaysia lengkap dengan jadual berkala.

Gila meletops! Perniagaan JUMIESS COOKIES pun tak sehebat beliau.


Kata-katanya pada hari Ahad yang lalu apabila aku tak tengok phone langsung, kisah beliau mempamerkan nama, no telefon dan gambar lelaki yang gagal membayar khidmat seksual beliau menjadi viral di laman social. Pasaipa benda benda hebat selalu terjadi apabila aku tidak menengok telipon? Bila aku duk boring duduk rumah takdak kerja and tengok Facebook memanjang, takdak pulak benda hotness macam ni terjadi.

Kepada u olls yang terlepas dengan kisah Zara Seks ni, ampa boleh pi tengok Facebook page beliau yang memaparkan pelbagai maklumat secara telus. Pi la tengok-tengok, kot kot ada nama akaun Facebook laki/ bapak / abang / adik / tunang / rakan sekerja / sepupu / biras / bisan kita yang duk bermesej dengan Zara Seks kat situ. Rancak depa.

Ada juga satu weblog yang mengongsikan gambar dan juga rentetan cerita Zara Seks yang diambil dari FB Group (private) kendalian Zara. Aku dah bukak weblog tu and aku tak akan share kat sini. Sama share dosa sahaja. Penuh dengan gambar pornografi yang dibintangi oleh Ms Zara and para pelanggannya. Sapa yang tau laman web tu...tau la. Tapi aku tak akan share kat sini. Kalau ampa nak tengok sangat, tak payahla, bagi aku lebih baik ampa pi bukak PORNHUB ka apa ka. At least nak buat dosa pun, tengokla gambar blue yang porn star dia semua elok elok dan sedap mata memandang. Daripada ampa tengok gambar Zara duk main ni, bak kata Mama Regina “Dah macam ikan buntal sahaja mama tengok”

KIH KIH KIH

So apa pendapat ampa pasai perempuan ini?

Rata-rata ampa mesti nak maki hamun dia perempuan sundal tak tau malu. Kemaruk nak kikis duit orang. Perosak rumah tangga. Takdak maruah. Saja nak ugut orang orang tertentu atas kepentingan diri. BLA BLA BLA

FIRST
Pada I olls pula, seikhlasnya masa mula-mula membaca tentang perempuan ni aku terdetik “Nahariammmmm deni punya berani....” Tapi aku ada terpikiak la dua tiga benda pasai dia ni.

Baguih juga dia telah membuka pekong orang orang tertentu ni. Secara tak langsung, dia telah membantu untuk membuka hijab dunia yang nak makin kiamat ni. Sedikit gertakan juga diberikan kepada lelaki durjana yang selama ni duk hidup dalam lakonan yang bertopengkan wajah-wajah baik seperti ustaz dan VVIP.

Dah bila tembelang sudah dibuka habislah semua cerita. Si laki yang ‘kenal’ Zara lani mesti tak senang duduk takut satgi silap hari bulan kisah tembelang depa terbukak. Malulah pada keluarga dan sanak saudara.


SECOND
Seterusnya aku rasa pompuan ni agak pendek akal la. Aku tak tau la mana asalnya budak perempuan ni sampai dia boleh feeling macam hotness macam mana ka boleh berani buat macam ni. Terdetik juga dalam hati aku, budak ni baru setahun dua buat kerja ni rasanya sebab tu jadi riak semacam.

Semua pekerjaan dalam dunia ini ada risiko. Ada untung, ada ruginya. Tambahan lagi dalam dunia pelacuran macam ni. Dah kalau kata dia nak sentap sebab bayaran tak dapat habis, dah tu pasai pa hang bodo piang masa awal-awal hang tak mintak duit habis dulu lepas tu lani hang nak menjerit-jerit minta wang baki?

Aku sangat tak suka sikap tak professional beliau ini. Yes, Zara ada market tertentu dalam dunia itu tapi sayangnya market dia hanya untuk lelaki Melayu sendu, yang tak berapa nak ada duit dan sangap nak mampus.

Lani kalau ampa bukak page dia, setiap hari dia akan post muka depan telefon dia yang memaparkan screenshot berapa miscall / mesej yang masuk. Kualiti tidak menentukan kuantiti u olls. Kalau yang masok tu semua sampah, tak guna juga. Baik hang melacur secara lay low, sebulan dapat satu customer tapi hasilnya membuak-buak malah kerjanya juga tidak begitu susah.

Hey aku pulak yang mengajar ? #malasnaksembangrancak


THIRD
Kepada Ms Zara, I olls harap u olls mendiamkan diri dan pergi menghilang ke mana-mana buat sementara waktu. Apa yang u olls buat ini terlalu berisiko dan terlalu luar dari kotak dunia kita, aku takut sebelum hang hilang bersama diri hang, takut nanti kami pulak yang kehilangan hang. Kes-kes sebelum ni pun dah ada kan? NORITA SAMSUDIN. Sapa ingat?

AKHIR
Sekian, Selain tidak menghormati bulan Ramadhan yang mulia, aku berasa ini semua adalah ujian dari Yang Maha Esa untuk kita semua. Kita semua sedang diuji.


Bacaan tambahan  :  http://mynewshub.cc

2 comments:

  1. Zara ni rancak. buat p la report banyak kali pun pasal acc Fb dia, mesti tumbuh balik bagaikan cendawan..

    ReplyDelete
  2. moga-moga dia malu dengan perbuatan dia!

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...