24.8.15

Cayalah De Fam

First time dengar lagu depa ni kat radio Fly FM,  aku ingat lagu ni lagu orang putih sebab rentak hip hop terkini yang best.  Tapi sekali depa ni duk cakap Melayu dalam lirik.  Fuiyoo!  Aku pun click Shazam and check it out lagu ni sapa menyanyi and keluarlah data De Fam lagu #SuperGirls.

Aku nak share dengan ampa.  Budak pompuan tiga orang ni style badan kecik macam cakcing tapi menari and menyanyi macam best juga.  Lagu depa pun best tahap-tahap Amerika gitu.  Cayalah!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...