Jom Try Diameida Fabulous Mascara

17.8.15

[Infusion Detox Water] Kuruskan Badan, Cantikkan Kulit, Detox Buah Pinggang dan Hati.

Hello people,

Sapa sini banyak angin???????????  AKU!  Okay fine.  Sendiri tanya sendiri jawab.  Bila angin banyak dalam maka oleh itu badan kita berasa tidak sedap dan juga akan sakik-sakik dan sebagainya.  So untuk mengelakkan diri daripada mempunyai angin yang banyak dalam badan maka oleh itu kita akan perlu berpantang dan tidak boleh makan benda merapu.

Antara benda yang selalunya dikaitkan dengan angin adalah TEH!  But i love teh!  So ni nak cerita mai kat ampa hari itu I olls telah menerai sejenis teh yang bertajuk Infusion Detox Water.    Perisa halia dan lemon.  Sangat suka dengan teh ini kerana,  aromanya yang sedap dan of course lepas meminumnya,  maka berlakulah sesi berlahak (sendawa) persis naga Smaug.

Tak payah susah-susah ketuk halia and perah lemon.  Semua siap dalam ni!  So hari ni nak share dengan ampa jenis-jenis teh yang lain dalam Infusion Detox Water yang harus ampa beli.






Produk Infusion Detox Water dibawakan oleh Safiyyahosman.shop dari UK. Ada macam-macam perisa Infusion Detox Water yang berkesan untuk pelbagai kebaikan seperti mengurangkan berat badan dan detox full body. Menggunakan bahan-bahan semula jadi, no sugar, no pewarna dan perasa tiruan. 100% real fruit dan flower.


Berikut adalah senarai Infusion Detox Water yang dibawa masuk dari UK :-





Infusion Lemon And Ginger

Ingredients : Ginger (40%), apple pomace,blackberry leaves,citric asid,lemon(8%),lemongrass(1%),linden flowers,lemon peel,roasted chicory root.
#infusionLemonGingerSA

  • Rasa macam lemonade. Kebanyakkan customer yang minum semua puas hati dan puji sedap.
  • Rasa ginger dia just nice.
  • Juga membantu untuk mereka yang mempunyai masalah sembelit. Minum sebaiknya waktu pagi atau malam nak tidur, esok pagi confirm pi toilet.
  • Bagus untuk perut buncit.
  • Bagus untuk orang yang banyak angin.
  • Bagus untuk demam & selesema.
  • Bagus untuk detox badan.
  • Tingkatkan metabolisma badan.
  • Sebagai anti viral.
  • Kaya dengan vit c dan vit yang lain.
  • Sesuai untuk orang yang tengah diet.






Infusion Dandelion Burdock And Hawthorn Leaves

Ingredients: Apple Pomace, Hibiscus, Sweet Blackberry Leaves, Flavourings (Grapefruit & Blackcurrant), Citric Acid, Chicory Root Roasted, Burdock Root (3%), Hawthorn Leaves with Flowers (3%), Dandelion Root (2%), Ginseng, Rosehip, Blackcurrant Fibres.

#infusionDandelionBurdockSA


  • Infusion detox water ni bagus untuk detox organ penting macam hati, hempedu, buah pinggang.
  • Kalau ada masalah kulit macam ezcema atau ruam-ruam or jerawat memang bagus amal infusion water ni.
  • Bagus untuk hati, rendahkan kandungan gula dalam darah dan amat- amat bagus untuk buah pinggang, hati, pundi hempedu dan radang masalah usus. Ia menggalakkan rembesan hempedu, dan merangsang hati, pankreas , limpa dan pundi hempedu. Akar dandelion adalah baik untuk membantu dengan batu karang , penyakit kuning, ketagihan arak , hepatitis dan terutamanya pembesaran hati dan limpa.
  • Infusion water ni rasa seakan-akan air ribena.
  • Sedap.








Infusion Green Rooibos And Honey

Ingredient : camomile,blackberry leaves,rooibos(19%),honey,vanila,honeybush,sweetblackberry leaves,honey crispy(0.5%) .
#infusionGreenRooibosSA

  • Menurut seorang pelanggan yang meminum produk ini sejak tahun 2004, this infusions is good for skin. Better than taking collegen. Ini adalah kerana ia mengandungi green rooibos 100% zero caffien.
  • Selain dari bagus untuk kulit,green rooibos ni bagus untuk usus dan perut.
  • Kuatkan tulang dan kaya dengan vitamin C.
  • Madu pun ada 1001 khasiat. Terutamanya untuk kurus.
  • Siapa yang jenis susah tidor atau selalu stress pun elok minum ni.
  • Rasa dia manis2 tau. Memang tak payah tambah apa-apa gula or madu dah.






Infusion Apple And Cinnamon


Ingredient: Apple (45%), Hibiscus, Cinnamon (20%), Apple Flavouring, Elderberries, Chicory Root. 

#infusionAppleCinnamonSA

  • Infusion water ni memang untuk turunkan berat badan dan beri tenaga kepada badan yang letih.
  • Zero calori tau.
  • Rasa dia just nice..kayu manis tu rasa light ja.
  • Kebanyakkan customer suka.
  • Kaya dengan kalsium. Cukup bagus untuk orang yang ada asma.
  • Dan siapa-siapa yang nafsu makan macam naga,elok la minum hahahaha..sebab dia boleh redakan selera makan yang macam baga itteeeewww.






Infusion Pomogranate


Ingredient :- Hibiscus, Apple Pomace, Blackberry Leaves, Flavouring, Malic Acid, Liquorice Root, Orange Peel, Pomegranate Fruit granules & Juice (1%) .

#infusionPomogranateSA

  • Infusion water delima ni memang terbaik rasa dia..rasa macam minum delima fresh tau.
  • Juicy gila.
  • Warna seakan-akan ribena.
  • Bagus utk seisi keluarga.
  • Anti aging.
  • Anti cancer terutamanya kanser payudara,kanser prostat dan kanser rahim.
  • Bagus utk orang yang selalu gusi dan gigi berdarah.
  • Bagus juga untuk orang yang nak turunkan berat badan.turunkan kandungan gula dalam darah..







Infusion Fennel

Ingredient :  100% fennel.
#infusionFennelSA

  • Fennel kaya dengan asid folik, vitamin C, magnesium, kobalt, besi, dan mengandungi minyak yang kaya dengan ciri-ciri anti-bakteria dan anti-kulat yang kuat.
  • Oleh itu,Fennel adalah sangat bagus untuk pencernaan dan biasanya digunakan sebagai anti-asid semulajadi untuk membantu mengurangkan keasidan dan keradangan dalam saluran pencernaan dan untuk memudahkan penyerapan nutrien daripada makanan.
  • Fennel sangat berkesan pada wanita yang lepas bersalin atau golongan yang berbadan besar kerana kandungan air yang banyak didalam badan.
  • Fennel juga memberi kesan yang bagus untuk melegakan resdung, bronkitis, kolik buah pinggang, anemia, tekanan darah tinggi, sembelit, kembung, cirit-birit, dan sindrom usus terganggu.
  • Fennel digunakan di kalangan wanita yang menyusukan bayi untuk membantu merangsang aliran susu yang konsisten.
  • Fennel juga dikenali untuk membantu menguatkan rambut, menghalang keguguran rambut, merehatkan badan dan menajamkan memori.
  • Fennel bertindak membuang lebihan air yang ada didalam badan. Anda akan rasa proses membuang air kecil agak lama berbanding biasa jika anda mengamalkan pengambilan fennel tea.







Cadangan hidangan :
  • Diminum setiap pagi, atau malam sebelum tidur. 
  • Dimasukkan dalam bekas air besar untuk diminum seharian. 
  • Boleh disejukkan dalam peti ais! No problem :)





Patut beli!!
So u olls semua, tak payah susah-susah dah lani pi market beli Dah tak payah susah-susah nak shopping lemon, delima, oren, timun, mint semua tu untuk buat detox water. Cuma perlu rendam dalam air panas atau masukkan 1 teabag dalam mineral water dan minum untuk sepanjang hari. Jimat masa,tenaga dan duit ringgit. Tiada gula dan pewarna tambahan. Minum setiap hari untuk turunkan berat badan dan untuk kesihatan organ dalaman dan kulit muka serta badan.



Harga  
1 kotak infusion detox ada 20 uncang teabag berharga RM23.
1 uncang teabag boleh guna 1-2x.
1 teabag sehari cuma RM1.15 sahaja. Jimatkan!







Order Now Contact Piya !!

SMS / WhatsApp : +60192609886

Instagram : @safiyyahosman.shop.detoxtea

Blog : http://www.sweetlikekisses.com/




No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...