3.9.15

Authentic Branded Perfume by Emrizal Ahmad Masrizal

Hello u olls semua peminat and pengumpul perfume, 

Mai aku nak suggest ampa beli perfume kat anak ayam aku sorang ni @redzalmedzal

Perfume confirm original and authentic!

Dari Georgio Armani, Bvlgari, Dior, Bottega Veneta, Opium and macam-macam jenama branded lain dia duk jual.

Ampa contact dia kat WA 016-978 0323 and he will invite u olls masuk private WhatsApp group dia. Dia akan update maca-macam kat situ.  Like,  stock yang baru sampai,  stock yang nak bagi perabih,  special sales like Merdeka dan macam-macam lagi.

Dalam gambar ni I olls beli perfume jenama Miss DuPont. First time beli jenama atas rekemendesi beliau. Sangat sedap baunya macam perempuan baik dan suci.  Harga jual hanya RM90 (tidak termasuk kos penghantaran).





Sebelum ni beli Aqua diGioa kat dia. Harga baikk punya dia bagi compared to market price.



Kalau kita tengok penjualan perfume ni,  kalau yang dikatakan 'original' ni....pi mana-mana penjual pun...jenama and jenis yang sama sahaja.  So kita tau lah,  yang ni mesti tak berapa nak pasti dia punya originality.  Tapi kalau dengan Emridzal so far semua jenama yang susah nak cari,  yang betul-betul mahal sahaja dia mesti ada.  Bila dah dapat barang pun,  puas hati dengan harga yang kita bayar sebab memang bau dia tahan lama terpulang jenis EDT /EDP.


Contact beliau  :

Ridzal
Whatsapp  :  016-978 0323
Instagram  :@redzalmedzal
Facebook : Emridzal Ahmad Masrizal

1 comment:

  1. omaigoddddd....pengsaaaannn kejap, jumiesamsudin promot biz pepium iols...THANKS A LOT marhayam, luv u much!

    p/s: to all perfume lover,pls do whatsapp me and i will invite to the VIP group...exclusively!

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...