13.9.15

Irwansyah Photography | Lifestyle Potraits & Wedding

Hello u olls,

Bakal-bakal pengantin,  pentunang...kalau ampa sedang mencari-cari photographer perkahwinan anda yang meletops.  I olls nak rekeman ampa mai kepada Irwansyah Photography.  I dah tengok website and hasil kerja mereka sangat meletops.  Ekslusif,  ada nilai ektatika tersendiri dan paling penting kualiti yang sangat baik.  

Untuk you olls yang berminat untuk mendapatkan khidmat photography untuk tujuan lain especially potret gayahidup pun ampa boleh try dengan they olls ni.  

Yang penting,  perkhidmatan mereka terbuka untuk seluruh Malaysia and event hingga ke luar negara :)

Tak mau cakap banyak,  ampa tengok sendiri some of the photos i olls cilok daripada website depa.


Start Your Booking Today
+6019 458 5585
+6019 480 0585
www.irwansyahadam.com
irwansyahphotos@gmail.com


Follow them on

Facebook Irwansyah Adam Photography
in/irwansyahadam






click read more


Start Your Booking Today
+6019 458 5585
+6019 480 0585
irwansyahphotos@gmail.com



Follow them on






Start Your Booking Today
+6019 458 5585
+6019 480 0585
irwansyahphotos@gmail.com


Follow them on







Package 1 – Tulip (Portraiture or pre/post wedding)
New stand alone package- solely for portraiture eg. Couple, maternity,
In return, customer will get:
1 Photographer & 1 assistant
1 photo book 12”x12” for 40 pages
24pcs art card postcard pictures printing in Box



Package 2 – Daisy (1 event)
This is for event eg. Engagement, akad nikah or bersanding
In return, customer will get:
1 Photographer & 1 assistant
1 photo book 12”x12” for 40 pages
1 canvas photo frame 16”x24”



Package 3 – Rose (2 events)
This is 2 events package – eg. Akad & Bersanding or 2xbersanding
In return, customer will get:
1 professional Photographer & 1 Senior Photographer
1 photo book 12”x12” for 60 pages
2 canvas photo frame 16”x24”



Package 4 – Lily (Any 3 events & Compliment Pre Wedding )
This is Promo Package, worth of money J
In return, customer will get:
1 professional Photographer & 1 Senior Photographer
2 photo book 12”x12” for 40 pages & 80 pages
3 canvas photo frame 16”x24”
Compliment PreWedding
(eg, Akad Nikah, Bersanding, Bersanding’s Groom Side + Pre Wedding) <<< we have covered all of your memoir session J)







Start Your Booking Today
+6019 458 5585
+6019 480 0585
irwansyahphotos@gmail.com


Follow them on

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...