20.9.15

Jom Beli Customized Casing dengan Pgadget!!


Hari ni aku nak cerita pasal Pgadget !

Ingat dak dulu aku pernah promote pasai company ni nama Pgadget yang buat customized phone cover?  Ha.....depa jual casing phone yang rare ! Apa yang hebatnya lagi pasal Pgadget ni, depa adalah company no 1 kat Malaysia ni yang ada lebih dari 1000 design kat website diaorang.  Sangat membanggakan!!

Apa kata kita semua pi check out website depa www.pgadget.com.my, tambah - tambah sekarang ni musim kemerdekaan, boleh lah tengok design-design negeri yang Pgadget ada,  klik saja kat MERDEKA SERIES kat website tu dan boleh lah korang terus beli dari website jugak!





Lepas tu tunggu lah dalam 3-5 hari bekerja mesti casing sampai depan rumah terus! Selain tu kalau ampa nak tau, Pgadget ni ada jugak sediakan perkhidmatan 'customize case' dimana ampa boleh letak muka ampa yang comel itu kat atas casing dengan tambahan nama ampa atau apa-apa caption seperti pepatah Melayu yang ampa minat lah, jangan risau Pgadget pasti boleh tunai kan impian ampa semua,  tapi warning daripada Pgadget nanti ampa jangan duk salahkan depa kalau sebelum tidoq  ampa mesti akan tengok dulu muka kat casing tu sebab cantik gituuuuu hehehe, boleh jugak nak hadiah kan casing phone buat suprise pada yang tersayang haa,  nak jadi kan casing sebagai hantaran perkahwinan pun boleh, takde masalah, Pgadget boleh tunai kan apa sahaja permintaan anda,  best ke tak best Pgadget nie ? 

Okay sekarang jugak tanpa segan silu contact lah Pgadget kat talian +0165460532 melalui wechat/whatsapp/telegram atau terus ke website www.pgadget.com.my ! Thank you sudi baca!!

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...