Jom Try Diameida Fabulous Mascara

28.9.15

Ulasan Fesyen Red Carpet Emmy Awards 2015 Part III

Glitter
Shining Bright Like a Diamond.  Katanya teman ini yang paling menyerlah pada red carpet kali ini.  Jom tengok sapa yang berani memakai dress meghelit-meghelap.


Naomi Watts In Christian Dior Couture
Kerlas baju berkembang ala-ala mengelip.  Aku suka dress ni.  Tak semua orang boleh pakai dress kemban singkat takdak bentuk macam ni.  Silap hari bulan hang buleh jadi bahan ketawa.  Tapi orang orang istimewa meletops macam mak ayam ni mampu mamakainya.  





Cat Deeley in Monique Lhuillier Fall 2015
Cantek beliau memakai baju ni.  Tapi perut dia macam boroi...dia mengandung ka?  And awat kasut dia terbuka macam tu?  Nampak macam berkaki ayam.





Giuliana Rancic In Zuhair Murad
Haaa pompuan cengkerik ni dah cantek lani.  Baguih la dia dah gemok balik sikit and buat style rambut panjang macam ni.  Aku sebenarnya lebih suka dia fesyen lagu ni.  Masa dia buat rambut bob tu siries nampak dia macam binatang serangga.  Pungkok takdak,  tetek takdak,  ada kaki dan tangan sahaja.  Deni mesti ayaq kering ni.  Susah nak buat sek kena pakai lubricant.







Sofia Vergara In St. John
Pompuan ni memang meletops.  Tapi macam mana pun,  dress dia semua pesyen lagu ni sahaja.  Cuma tukaq colour sahaja.  Ampa cuba google "Sofia Vergara Red Carpet Dress" semua nanti tengok baju fesyen sama sahaja.  Baru baru ni pun dia kawen,  baju dia bentuk macam ni jugak la.  Tapi memangla badan dia meletops.  Nak buat macam  mana.  Makan hati la kita.  




Kerry Washington In Marc Jacobs
Haram baju deni mesti nak kena pelik-pelik.  Design dia,  selalunya buruk,  pelik and dia sorang ja nak pakai hat lagu tu.  Dress ni ampa tau diperbuat daripada apa?  Kalau nak tau?  Klik sini  :  Material untuk Dress Kerry Washington




Christina Hendricks In Naeem Khan
Aku suka deni tetek besaq.  Baju ni meletops jugak.  Baguihla dia buat dress pesyen macam ni,  ala-ala tutup aurat sikit. Sebab kalau tidak,  deni kan 'memanggil' jugak.






Penelope Ann Miller In Lorena Sarbu
Simple and elegen.  Nothing to carut.  Next.





Liz Hernandez In Edition by Georges Chakra
Dress ini diperbuat daripada kertas timah.




Jaimie Alexander in Armani Prive
Aku sangat suka dress ini.  Rasa macam nak buat macam ni sepasang untuk hari raya 2016.  Colour dia sangat mengancam.  Warna-warna trend untuk tahun ini.  Aku suka dia buat rambut simple,  wet look ke belakang.  Membuatkan dress ini lebih stand out.








Yellow and Green
Jarang orang pakai colour ni.  Tapi colour ni kalau pakai dengan meletops,  hang akan menjadi eloks.

Mindy Kaling In Salvador PĂ©rez
Potongan dress ini adalah sangat simple.  Tapi aku tak suka colour ni.  Rasa macam masam untuk wanita berkulit tanned macam beliau.  Kalau kuning yang dia pakai ni adalah lebih terang and garang macam cannary yellow,  aku lebih suka.  But anyway,  i still love Mindy.  Dia selalu bereksperimentasi dengan warna.




January Jones In Ulyana Sergeenko Couture
Aku tak tau nak suka atau tidak pada baju ni.  Jumpsuit kalau simple cut,  chic,  aku suka.  Kalau duk bubuh details ala-ala bintang kejora kat pinggang,  ropol-ropol butterfly ni semua,  duk mai huru hara dah.  Aku tak suka.  So jumpsuit,  should be clean cut and simple.  Baru nampak stand out.







Taylor Schilling In Stella McCartney
Dia nampak sangat berbeza dengan colour ini. Bentuk dress ini adalah sangat cute actually.  Tapi untuk orang cute macam beliau,  aku rasa okay.  Nothing to kutuk to this look.





Padma Lakshmi In Romona Keveza
Meletops deni nampak macam pompuan dewa disalut dengan baju emas.  Perfect.  Walaupun nampak macam perut dia buncit sikit.  Aku tak kisah.  Deni sangat seksi.  I like!










Heidi Klum In Atelier Versace
4 words!  Ikan kering dalam jaring.  Gila serr wehss.  Aku sedih tengok mak ayam Project Runway ni boleh pakai baju huduh ni.  













Print
Tak ramai yang pakai design colour molour and printing ni.  And ada yang jadi merapu pun.  Jom carutz.


Ellie Kemper In Naeem Khan
Cantek mozek kat dress ni.




Amy Landecker in Marchesa
Ingatkan plagiat fesyen ni hanya berlaku kat Melesia sahaja (ooppps) tapi ropanya depa kat sana pun buat jugak na.  Dress ini adalah saling tak tumpah serupanya dengan dress Valentino yang Kim Kardashian pakai sehari sebelum dia kawen.  Ampa tengok sini  :  Kim K Butterfly Valentino Dress



Judith Light in Zac Posen Resort 2016
Aku tak caya baju ini dibuat oleh my fave fashion designer iaitu Zac Posen.  Rasa macam pelik sangat.





Emily Robinson In Kayat
Mungkin ampa tak suka.  Tapi aku suka dress ni.  Ala-ala syaria compliance.  Budak ni pun nampak macam sweet memakai dress ini.  


Kathryn Hahn in Vivienne Westwood
Dah lama tak tengok design baju ni!!  Hahaha design apa?  Design baju diperbuat daripada kain kusyen.  Gila style baldu semua.  Pelik sangat wehs.  Tapi kasut dia seksi.  Sakit kaki aku menengoknya.






Chelsea Peretti in Gabriela Cadena
Baju ni merepek.  Macam hang tengah tidoq atas kain-kain tak lipat,  pastu hang bangun...kain tu melekat kat badan.  Merepek.  





Kiernan Shipka In Christian Dior Couture
Pasai pa pakai seluaq??????  Pelik.  Macam aku kecik-kecik dulu pakai baju kurung dengan seluar track suit.



1 comment:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...