25.9.15

Walk for Peace USM 20156th USM Peace Week (MPUSM-6) in conjunction with International Peace Day celebration.  The theme for MPUSM-6 is "All We Need is Peace" , the venue of the event is at Universiti Sains Malaysia (USM) and the date is on the 1st and 2nd of October 2015.
MPUSM-6 aims to improve society’s awareness by promoting peace values within individuals with the aim  to create a community that loves and appreciates peace.  
The campus community are invited to participate in activities that will be carried out.
If there is any inquiry, please contact through WhatsApp at 012-5516891.


Adalah dimaklumkan bahawa Unit Penyelidikan dan Pendidikan untuk Perdamaian, Research and Education for Peace (REPUSM), Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (PPSK) akan menganjurkan Minggu Perdamaian USM Kali ke-6 (MPUSM-6) sempena dengan Sambutan Hari Keamanan Antarabangsa. Tema untuk sambutan MPUSM-6 ialah “All We Need is Peace” bertempat di Universiti Sains Malaysia pada 1 dan 2 Oktober 2015.
MPUSM-6 bertujuan untuk mempertingkatkan lagi kesedaran masyarakat awam dengan menerapkan nilai-nilai perdamaian dalam individu bagi melahirkan masyarakat yang cintakan kesejahteraan dan kedamaian.

Warga kampus dijemput bersama-sama untuk turut serta dalam aktiviti yang akan dijalankan.Sebarang pertanyaan bolehlah terus menghubungi WhatsApp : 012-5516891.


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...