Jom Try Diameida Fabulous Mascara

12.10.15

Bitch Better Have My Money

Video ini adalah celaka.  Dah keluar almost 3 bulan yang lalu.  Aku baru bengong nak tengok.  So far ini adalah video music yang paling aku suka untuk tahun ini.  Lagu ni memang aku suka since album keluar tapi video tak keluar lagi.  Memang tau dah Rihanna mesti nak buat video ala-ala pompuan bitch keluar kereta duit banyak,  pastu pi disco baling duit....lame.

Sekali nenjia dia buat kisah pompuan balaih dendam kat boifren dia dengan menculik GF baru boifren dia and buat macam-macam kat pompuan tu.  And last sekali dia bunuh semua orang and ampa tengok apa dia buat?

Video music ini adalah sangat sick.  Tapi aku sangat suka sebab ini memang style and cara Rihanna.  Good girl gone bad.

Amaran,  video ini mengandungi banyak adegan tetek yang bagi aku tidak terlampau.  :)





1 comment:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...