Jom Try Diameida Fabulous Mascara

9.11.15

USM Yang Indah - Post Haze Scenery

Hello people,

Setelah melalui zaman jerebu yang tak best,  baru-baru ini kawan students USM telah ambil gambar-gambar USM yang cantek dan indah gila selepas hujan.  The sky is so clear dan pokok-pokok macam bersih dan mengeluarkan warna yang sangat cantek.  Tahniah QingQuan Thong sebab snap picture USM yang sangat cantek ini.

Kepada sesiapa yang tak pernah masuk USM,  u olls memang patut visit USM walaupun hanya sekali kalau berkunjung kat Penang ni.  Kampus Induk USM yang terletak di Minden Penang ni memang amat cantek sekali.

Best to visit adalah dari bulan March to Julai sebab masa ni banyak pokok bunga-bunga hutan dan pokok-pokok besar yang spisyis pelik-pelik ni akan berbunga,  and kalau ampa jogging / brisk walk waktu malam dan lalu jalan dari Canselori,  lalu belakang Muzium dan sampai ke Padang Minden (rumah VC),  memang akan membau macam-macam bunga wangi yang mengasyikkan.

Tapi aku sendiri pun tak pernah laluinya,  HAMPA INGAT AKU BERANI??????????????  Pengalaman ini diceritakan oleh teman-teman aku.

Apa pun,  aku bersyukur sebab dapat mencari rezeki dalam USM yang cantek yang fana ini.






 






Tarikh gambar dipost dalam Facebook QingQuan adalah pada 5/11/2015

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...