28.12.15

Dwi Dara Collagen Complex


Umur dah makin meningkat u olls. Selain menjaga pemakanan and also bersenam, kita kenalah start merajinkan diri untuk mengambil supplement tambahan untuk kecantikan dan yang paling penting kesihatan tubuh badan kita ni. Sapa kat sini ada amik collagen? I olls pun amik, tapi most of the collagen adalah dalam bentuk serbuk di mana kita kalau nak minum kena bancuh sama ada dengan air masak atau air buah. Setengah collagen rasa sedap, setengah pulak rasa macam tak berapa sedap.

So baru-baru ini I olls dapatkan satu produk collagen kesihatan dan kecantikan yang bertajuk Dwi Dara Collagen Complex. Yang best nya, Dwi Dara Collagen Complex adalah dalam bentuk liquid!!

Dalam satu kotak yang kita beli ada 20 sachet. Senang gila bila nak minum, koyak sachet tu and terus minum directly. Tak perlu dikocakkan atau dibancuh dalam air. :)

Ish....sorryla akak tak pakai Aifon so kualiti gambar akak sedih sikit.  Ini pun dah edit bagi SHARPEN sikit.  Pakai camera depan kan?

Dari posisi ini akak punya hidung kelihatan macam jambu batu.  Tapi tetap feeling nak buat review produk kecantikan.  why not?

click read more



Sachet dia kecik jer u olls.  Sekali sedut dah boleh habis.  Senang nak travel ko tak payah macam kak senah nak bawah botol collagen segedabak,  amik jer dua tiga sachet ni and letak dalam handbag u olls.  Buat masa lani,  my plan is makan satu sachet sebelum tidur.  Cadangan makan lain adalah before breakfast every morning.



Rasanya pun sangat sedap! Macam pekatan pati kurma dan pati delima. Masam-masam manis gitu. Yelah u olls sebab antara bahan-bahan utama dalam Dwi Dara Collagen Complex adalah seperti yang u olls tengok dalam gambar rajah kat bawah ni. Buah oren, apel, lemon, limau gedang (grape fruit), badam, kurma, delima, madu and anggur.



Produk ini selamat diambil oleh lelaki atau wanita yang berusia 16 tahun dan ke atas. Wanita mengandung dan ibu yang sedang menyusu pun selamat untuk mengambil Dwi Dara Collagen Complex.

Kita ni busy hari-hari kat pejabat, keluar pi site, terdedah dengan udara yang tercemar, panas terik dan sinaran UV, kadang-kadang makanan yang kita makan pun ada macam-macam benda yang kita tak tau sihat atau tidak. So penting sangat untuk kita makan supplement macam ni. Dwi Dara Collagen Complex boleh memberikan pelbagai khasiat untuk kecantikan dan kesihatan badan kita seperti berikut :


Pengambilan Dwi Dara Collagen Complex secara berterusan boleh mmeberikan efek pencerahan kulit kerana produk ini menggalakkan stimulasi penghasilan sel kulit baru. Actually kalau makan dalam tempoh singkat pun dah boleh nampak kesannya. Antara kebaikan lain daripada pengambilan Dwi Dara Collagen Complex adalah seperti berikut :


Okaylah u olls, sapa-sapa nak cuba Dwi Dara Collagen Complex ni ampa boleh follow laman sosial seperti kat bawah ni and no contact pun ada!! Selamat mencuba u olls!!


Contact

Instagram: @dwidaraauthorized

Hashtag: #dwidaracollagen #dwidaracollagencomplex

Hotline: 018-219 5350

1 comment:

  1. Kulit Sally mmg jenis berminyak, jerawat dan parut tuu jangan cerita laa..selama 20 hari Sally mengamalkan Dwi Dara Collagen Complex...Memang ternyata ada perubahan pada wajah Sally...makin cantik tu tidak laaa...cuma nampak la kulit yang berminyak tu agak berkurangan...20 hari...takkan la nak terus cantik kan...

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...