7.12.15

Let's Shop at Oomori.com



Hello u olls,

Sapa-sapa yang suka online shopping macam aku?  Mai sini aku nak rekemen ampa mai shopping kat website Oomori.Com.  Kedai online ni beroperasi melalui website dan laman sosial Facebook / Instagram.  Aku sangat suka mai website ni sebab 1,  website ni adalah milik kawan blogger aku (LOVESHACK,  pompuan ni mulut sundel jugak tapi hati ada taman),  nombor 2 dia jual macam-macam barang and specialized barangan daripada Jepun and Korea,  nombor 3 barang dia semua ORI and nombor 4,  deni style balas cepat and once hang bayar dalam tempoh 2 - 3 hari dah dapat barang.  Cargas!!


Apa depa jual?
Depa jual macam-macam jenis barang,  paling popular kat Oomori adalah barangan kecantikan orang perempuan.  Product yang paling popular dalam kategory ini adalah SKII,  haa takyah ampa susah susah nak pi kedai apa bagai,  yelah some of u olls duduk jauh daripada super market mahal-mahal ni kan?  So bolehlah order SK II from Oomori.com.

Depa pun jual perfume and perfume yang popular kat sini adalah De'Xandra Inspired Perfume.   Confirm original and dihantar dalam keadaan dan packaging yang elok.  (Not berhabuk-habuk and botol lama macam kena reject ya).

Okay, nah!  Ini adalah senarai kategori yang terdapat dalam Oomori.com!


  • Baby & Kid
  • Maternity & Nursing
  • TANAMERA
  • De'Xandra Perfume
  • Make Up and Cosmetics
  • Health and Beauty
  • Bags and Handbags
  • Home & Garden
  • Pre-Loved Items
  • Food & Beverages
  • Office & School Supplies
  • Toys & Hobbies
  • Women
  • Shoes


Antara brands barangan kecantikan yang terdapat kat Oomori.com adalah seperti berikut  :


  • Tokyo Love
  • Etude House
  • Tony Moly
  • The Face Shop
  • SK-II
  • Cathy Doll
  • Mizon
  • Secret Key
  • Doctorcos
  • Missha
  • CLINIQUE
  • Innisfree
  • Laneige
  • CLOUD9


Antara barangan kecantikan yang terdapat kat Oomori.




Barangan untuk mak baby and barangan mainan for kids pun banyak!  Mai tengok.  




Nak jadi reseller?
Selain menjadi penshopping tegar kat Oomori.com,  sapa-sapa yang berminat nak menambah duit poket,  ampa juga dialu-alukan untuk menjadi Reseller untuk mereka.  Kepada suri rumah ataupun akak-akak yang kerja office or kilang,  ampa register dengan Oomori.Com sebagai reseller and apabila permohonan ampa diterima,  ampa boleh dapat harga reseller dengan kadar margin untung yang agak menarik.

So bila dah register apa semua,  ampa bagi ja link website Oomori.Com,  tunjuk kat kawan-kawan ampa,  and buat order!  Kalau ampa rajin,  boleh copy paste gambar untuk share dalam Whatsapp.  Pas customer buat payment kat ampa,  ampa boleh order barangan tu and boleh hantar terus ke alamat customer ampa (dengan tamabahan caj tertentu) ataupun ampa antar kat alamat sendiri.  So nanti ampa passla by hand kat customer!

Join as reseller :  Be Our Reseller



Contact :

Website:  www.oomori.my

Facebook:  www.facebook.com/oomoridotmy

Twitter:  www.twitter.com/oomoridotmy

Instagram:  www.instagram.com/oomori.my

WhatsApp:  019-6697550

Email:  intan@oomori.my

Phone:  019-6697550

Address:  Jellie Park, Jalan Tun Hussein Onn, Bintulu 97000 Sarawak, Malaysia (Peninsular).

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...