21.12.15

Miss Universe 2015 Salah Announcement

Segala night mare yang kita duk terpikiaq akan terjadi atas pentas pertandingan ratu cantek akhirnya menjadi kenyataan,  semalam,  dalam pengumuman pemenang Miss Universe 2015 yang berlangsung di USA,  pengacara majlis,  the popular Steve Harvey telah tersalah announce pemenang.

Benda ini baru sahaja berlaku (8.30 pm waktu tempatan),  kat Malaysia adalah bersamaan dengan lebih kurang 12 pm pada 21 Disember 2015.

Setelah pemenang tempat ketiga diumumkan iaitu USA,  Steve Harvey terus announce nama Miss Colombia Ariadna Gutierrez sebagai pemenang.  Miss Philipine terus diberikan bunga sebagai pemenang kedua.

Miss Colombia pun seronok ronok,  lompat-lompat eksaited u olls,  and Miss Universe yang lama pun mai bagi crown and kain bahu tu kat dia.  Dia pun duk bye bye la kat semua orang.

Pastu......................Steve Harvey masuk balik kat pentas.

And dia announce bahawa dia salah dan pemenang sebenarnya adalah Miss Philippines Pia Alonzo Wurtzbach.  Dia siap tunjuk kad yang dia pegang.

Aku tak mau cakap banyak lagi.  Ampa tengok dulu benda ni.

Nanti aku ulas panjang.



Tengok video kat sini  :

1 comment:

  1. haha..mmg tunggu ang komen pun bab ni..org tu dah feeling2 da..kesian dia..

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...