UK Clark Sales

4.1.16

Jom Guna Instantly Ageless ™ (sachets)

Hello u olls semua,

Sapa kat sini ada masalah bawah mata seperti lebam,  eye bag dan warna gelap.  Ramai orang selalu PM I olls dan bertanyakan tips tentang masalah ini.  Kalau pakai make up,  yes,  memang kita boleh hilangkan masalah eye bag ni,  tapi takkan hari hari kita nak make up tebal semata-mata untuk hilangkan masalah eye bag?

Masalah eye bag / lebam bawah mata and warna gelap,  selalunya berpunca daripada pembuluh-pembuluh darah yang bersimpul / pecah di bahagian bawah mata akibat daripada gaya hidup yang ekstreme seperti kurang tidur,  terlalu banyak kerja depan skrin,  terlalu banyak pengambilan caffein dan tembakau.

Kalau kita tak jaga masalah ni,  lama lama lebam tu akan menjadi lebih teruk.  Masa ni,  u pakai make up tebal macam mana pun tak guna u olls.  And of course,  bahagian kulit tu akan menjadi kering dan kedutan pun makin banyak.

Hari ini I olls nak rekemen satu produk bertajuk Instantly Ageless yang sangat meletops dan dipakai oleh Duchess of Cambridge sendiri iaitu Kate Middleton.  Produk ni baru sahaja di launched pada Nov 2015 so baru lagi u olls.  Kerlasss okay!



Kalau nak tau lebih lanjut tentang produk ni,  jom kita baca kat bawah  :






Instantly Ageless ™ (sachets)
Instantly Ageless merupakan krim mikro anti kedut yang bertindakbalas dengan pantas dan berkesan untuk mengurangkan tanda-tanda penuaan. Ianya berkesan mengurangkan kedutan, garis-garis halus, liang, dan keadaan bengkak di bawah mata dalam masa 1 HINGGA 3 MINIT SAHAJA!.

Instantly Ageless mampu bertahan 8-10 jam sekali pakai. Bayangkan anda boleh kelihatan sepuluh tahun lebih muda dalam masa kurang dari 3 minit! dengan harga yang murah!

Dengan formula bebas minyak, ia mengandungi peptida yang dipanggil Argireline, ia boleh dipakai dengan atau tanpa makeup. Ianya sama seperti botox tetapi tanpa jarum. Gunakan bersama serum LUMINESCE untuk kesan jangkamasa yang panjang.

Bahan bahan:
Air (Aqua), Sodium Silicate, Magnesium Aluminum Silicate, Acetyl Hexapeptide-8 (Argireline), Phenoxyethanol, Ethylexylglycerin, Yellow 5 (Cl 19140), Red 40 (Cl16035).


Instantly Ageless juga di sahkan Halal. Klik di sini





Dan juga ianya telah mendapat kelulusan dari KKM.





Cara Penggunaan

Tips dan cara bagaimana Instantly Ageless berkesan terhadap anda!  Ringkasan cara penggunaan Instantly Ageless:

  1. Cuci muka. 
  2. Moisturize dan biarkan ianya kering. 
  3. Sapukan foundation yang berasaskan cecair (foundation yang berasasakan air lagi bagus dari yang berasaskan minyak) 
  4. Biarkan foundation ini kering 
  5. Letakkan Instantly Ageless. Ingat, hanya tapkan sahaja dan biarkan ianya lembab. 
  6. Tunggu sebaik baiknya 7-10 minit, jangan gerakkan muka semasa proses pengeringan. Kipaskan supaya ianya cepat kering. 
  7. Selepas eyebags/kedutan anda hilang, gunakan make-up yang selebihnya (make-up berasaskan serbuk dan kering digunakan pada lapisan terakhir) 

Perhatian:
Hasil tidak kekal. Elakkan terkana pada mata. Jika terkena pada mana, bilaskan dengan air. Berhenti menggunakannya jika terdapat kemerahan atau kegatalan. Sila rujuk pada doktor jika anda mempunyai alahan terhadap kosmetik.



Video Testimoni 
Berikut adalah beberapa video demontrasi dan juga testimoni daripada pengguna Instantly Ageless ™





Instantly Ageless live demo. See how this magical cream remove eyebags just in two minutes!


Amazing results!!


Tips dan Tricks

1) Gunakan pada amaun yang kecil
2) Gunakan berus (brush)
3) Biarkan ianya basah
4) Jangan senyum. Kurangkan pergerakan muka
5) Kipaskan supaya krim kering dengan pantas



How to Apply Instantly Ageless by Jeunesse






Harga

1 sachet = RM13

5 sachets = RM50

10 sachets = RM80

1 box (50 sachets) = RM220 (Penjimatan Hebat!!)


harga TERMASUK PENGHANTARAN!


Cash on Delivery (COD) di :


  • Jaya33, Petaling Jaya (waktu pejabat)
  • Citta Mall, Ara Damansara (luar waktu pejabat)



Belilah sekarang!

Whatsapp/SMS/iMessage/Call  +6 019 7244215

Instagram: @agelesskl

Website  :  http://www.agelesskl.com/



Berminat untuk jadi Distributor?

Ingin Menjadi Pengedar Berdaftar?  Terdapat pelbagai faedah jika anda mendaftar sebagai pengedar. semestinya mampu menambahkan pendapatan anda yang sedia ada. Hanya RM111.13 sahaja!

Klik DISINI untuk mendaftar.

Kami mempunyai 6 jenis pendapatan!

  • Keuntungan Retail.
  • Bonus dari pelanggan baru.
  • Keuntungan kumpulan.
  • Bonus pasangan kepimpinan.
  • Insentif perolehan pelanggan.
  • Kumpulan bonus kepimpinan. 
atau whatsapp ke +6 019 7244215 untuk maklumat lanjut dan bantuan pendaftaran.



No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com