Jom Try Diameida Fabulous Mascara

4.1.16

Travers Beynon The Candyman

Hello u olls,

Ampa semua pun mesti dah tau kan Hugh Heffner dah jual Playboy and zaman kegemilangan Playboy lani pun dah nak berakhir.  Baru-baru ni,  (dah lama lah jugak),  Playboy sebuah majalah yang memaparkan gambar-gambar wanita luzah mengumumkan bahawa selepas ni depa tak akan memaparkan gambar wanita bogel lagi.




So pada zaman anak cucu kita nanti,  kalau depa duk baca buku PLAYBOY ampa jangan duk pi rebut majalah tu and koyak-koyak sebab silap aribulan pada zaman anak cucu kita nanti,  PLAYBOY akan jadi majalah ilmiah ala-ala Reader's Digest gitu.  HAHAH mana nak pi tau?

So hari ni aku nak share dengan ampa pasai HUGH HEFFNER baru from Australia.  Nama dia Travers Beynon dan dia menggelarkan diri dia sebagai 'The Candyman'.  Beynon adalah bekas pemain football (macam American Football tu) kat Australia.  Dia juga adalah seorang model lelaki dan kini dia adalah salah seorang daripada managing director untuk syarikat tembakau Australia iaitu Freechoice Tobacco.

So sekarang dia mengembangkan lagi empayar pernigaan dia dengan mengasaskan Candy Shop Mansion ala-ala Playboy Mansion di Gold Coast, Queensland,  Australia.  Dan establishment terbaru ini sekarang ni duk aktif buat private party and functions kat rumah agam tu and dia akan post macam-macam gambar yang menggiurkan dalam laman sosial miliknya (Instagram) untuk mendapat publisiti murahan daripada pengikut sebab lepas ni,  dia dalam perancangan nak mengeluarkan macam-macam produk untuk 'The Candy Man" dan dengar kata,  satu reality show pun akan keluar tak lama lagi.

Pandai depa ni semua buat duit.  Mesti ramai nanti duk gila nak pi Australia semata-mata nak buat party kat Candy Shop Mansion.

Kalau Playboy ada 'Centrefold Girl' atau model yang akan pose telanjang untuk mukasurat tengah,  tapi untuk depa ni,  depa ada 'Candy Shop Mansion Goddess' dan pompuan pertama yang dapat anugerah ini adalah Parnia Porsche.  Dia dapat hadiah $10 000 dan sebuah beg tangan limited edition oleh Valentino Garavani berharga $3,746.64.  Tapi dengar kata latest news,  pompuan ni dah kena tendang buang daripada mansion sebab dia duk pukul pompuan model lain.  HAHAH nakharam style murahan gaduh pukul-pukul.  Orang lani mana main pukul terajang,  hantar santau angin ja.

Okay dah cakap banyak,  mai aku tunjuk gambar-gambar'The Candyman" dalam parti-partinya.

ps/  Aku lani kalau main Candycrush rasa terganggu tengok Candyman tinggi tu dengan karakter budak kecik gemok pendek tu.


The Candyman and Miss Candy Shop Mansion Goddess bersama handbag mahal tu.  Nakharam dress lagi sikit nak nampak faraj.


click read more
(click at your own risk,  sebab gambar depa ni semua memang luzah habis)














References :
http://www.dailymail.co.uk

https://www.instagram.com/candyshopmansion/

http://www.candyshopmansion.com/

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...