CHECK THIS OUT!!

NS Romancinta Empire - Butik Pengantin & Wedding Planner Penang

Hello u olls semua, Hari ini akak nak cerita kat u olls semua mengenai satu butik pelamin yang turut menyediakan khidmat wedding p...

12.1.16

Victoria Secret Fashion Show 2015 Part 1



Hello u olls,


YEAAAHHHH!! Victoria Secret Fashion Show 2015.  Memang eksaited menantikan show untuk tahun ini.  Show ini adalah satu persembahan yang dirakam awal (pre-record) pada 10 November di Lexington Avenue Armory,  New York City dan akan ditayangkan nanti di Astro Star World somewhere Krismas.


Tapi bila dah tengok the real show yang ditayangkan semula on TV pada hari Krismas hari tu,  aku rasa macam hampeh.  Tak best pulak.  Semuanya macam takdak yang special.  Muka-muka,  tetek-tetek dan pungkok-pungkok yang sama (i mean the models....) yang lainnya ada adik Kim K la tahun ni si Kendall meleps tu.  Katanya,  Kriss and Kaitlyn dua dua mai support anak depa tengok show ni.  Kerlas....


Pastu tema-tema wings yang disusun dan direka dan dipakai for me takdak la amazing apa sangat.  Macam pernah tengok semua-semua tu tahun lepas-lepas.  Persembahan pun very the biasa-biasa jer.  Lagu-lagu yang depa nyanyi pun macam tak best untuk show....lagu lagu macam sendu.  Siries!!  Tambah-tambah masa Salena Gomez nyanyi...siries deni tak boleh nyanyi live langsung.


Paling sedih,  Wonder Bra untuk tahun ni. Sangat tak meng-wonderkan.  And Lily Aldridge  sebagai model yang pakai Wonder Bra sangat tak best........macam tak menyerlah pun!!!  For me baik bagi kat Behati Prinsloo sebagai pemakai Wonder Bra.  Baik amik Kaitlyn Jenner u olls....harus kebang bomm...


Terus mak macam tak berapa semangat nak tengok show depa.  Masuk 30 minit terus rasa macam boleh main-main game gitu sambil tengok TV.


Kalau sapa tak tengok,  ampa boleh tengok kat Youtube macam kat bawah ni.




Okaylah jom tengok gambar ja.



BOHO PSYCHEDELIC
This is the opening show.  Lebih kurang sama macam last year.  Ada koleksi yang dipadankan dengan boot tinggi dan ada yang dipadankan dengan straps heels.  Kemunculan pertama Kendall Jenner mendapat tepukan meriah daripada penonton.

































PORTRAIT OF AN ANGEL





































Read here : Dailymail.co.uk and www.victoriassecret.com/

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...