CHECK THIS OUT!!

NS Romancinta Empire - Butik Pengantin & Wedding Planner Penang

Hello u olls semua, Hari ini akak nak cerita kat u olls semua mengenai satu butik pelamin yang turut menyediakan khidmat wedding p...

12.1.16

Victoria Secret Fashion Show 2015 Part 3

ICE ANGELS
This theme is fun sebab dia punya kepak lagi meletops.  Berasaskan bentuk kristal salji yang unik.










click read more



























Wonder Bra
Wonder bra tahun ini di pakai oleh Lily Aldridge yang keluar dalam segmen tema terakhir untuk fashion show ini iaitu tema FireWorks.  Rekabentuk WonderBra tahun ini juga berasakan percikan bunga api yang bersinar dan bewarna warni.  Menggunakan 6,500 butir batu permata berharga yang terdiri daripada 14 jenis permata termasuk red garnet, blue topaz, yellow sapphire, dan pink quartz - dan diikat menggunakan emas 18 karat.  Coli ini mengambil masa lebih daripada 685 jam untuk dihasilkan.







FIREWORKS
Tema ini adalah tema penghabisan dan aku rasa tema ini adalah paling meriah dalam semua semua tema.  Ala-ala percikan bunga api u olls.  And kat sinilah baru nak nampak design kepak yang lebih meleps u olls.  Bunga api rocket ada,  mercun katak ada,  bunga api batang merah ada.....Yang lain-lain tu semua macam dah pernah tengok sebelum ni.


























No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...