18.1.16

We Are Expanding - Sabrina Fashion Studio and Cinonet Kids Fashion Studio

Hello u olls semua,


Ampa ingat dak hari tu aku pernah share dengan ampa pasai satu butik pakaian wanita muslimah kat Sungai Dua, Butterworth Penang iaitu Sabrina Fashion Studio , alhamdulillah u olls business depa lani makin meletops. Yang mai kedai pun ramai, yang duk beli online pun sama gagah jugak.




Cinonet Kids Fashion Studio
And now, they are expanding!! Dah meletops baju mak-mak lani depa nak jual baju untuk anak-anak mak pulak. Maka lahirlah Cinonet Kids Fashion Studio.


Baru sahaja dibuka sejak 16 Jan 2016 yang lalu, so far koleksi pakaian yang ada kat sini sesuai untuk anak-anak from 1-8 years old. Harga sangat berpatutan contohnya t shirt only RM8 selai. Jenama and design yang lain semuanya antara RM15-RM40.


Lokasi
Cinonet Kids Fashion Studio terletak selang dua kedai dengan Sabrina Fashion House.  Boleh kata sebelah la jugak u olls.  So habis dah shopping untuk mak,  shopping la untuk anak pulak!







click read more



Koleksi Pakaian
Setakat ni depa ada koleksi macam-macam jenis pakaian dari pelbagai jenama dan yang design kartun-kartun.  Dan semuanya adalah dari fabrik yang baik dan berkualiti.  











Pengunjung
Sebagai menghargai para pengunjung, sapa yang mai shopping Lani akan dapat free gift mainan untuk anak-anak.











Sabrina Fashion Studio
Macam dulu depa ada koleksi tudung Terbaik Dari Ladang and Naelofar, lani depa dah bawak masuk Owl by Nora Danish dah. Insat I olls akan share info kat bawah.


Selain tu, depa juga dah buat perkhidmatan free alteration kepada customer yang membeli di butik mereka. Contohnya kalau Kak Nab beli jubah size semua dah elok, tapi labuh la pulak. So daripada u olls duk baziaq duit pi kedai tailor mana ka untuk alter, lani takpayah dah...ampa bagi ja kat depa. Depa boleh buat teruih kat ampa. Free u olls!!




Yang depan tu, staff depa nama Suffian. Meletops anak ayam ni mesra and pandai buat sales. Siap ajar tips cara nak lilit tudung and nak serika tudung dengan senang.

Kak Zah Window Shopping Sampai Tak Katop Mulut!!


Free alteration if required.


Sabrina Fashion Studio & Cinonet Kids Fashion Studio

Address :
518, Kampung Telok
Sungai Dua
13800 Butterworth
Penang
Landmark : Sebelah Petron Sungai Dua



Waktu Operasi :

Selasa hingga Ahad (Isnin TUTUP)
11.30 pagi - 10.30 malam


Emel : sabrina5099@gmail.com

No Telefon : 012 426 0151

Facebook :
Facebook.com/SabrinaFashionStudio


Facebook/Cinonetkidsfashionstudio


Instagram : @SabrinaFashionStudio

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...