UK Clark Sales

16.2.16

Formation (Dirty) by Beyonce



Hello mak ayam semua,

Baru minggu lepas aku post kat blog aku pasai lagu terbaru sepupu ku Beyonce dengan Coldplay bertajuk Hymm.  Lagu tu actually feat Beyonce saja nyanyi light-light kat ujung lagu.  Tak sangka minggu ni,  Beyonce dengan celakanya mengeluarkan single terbaru bertajuk Formation siap dengan video clip,  seiring dekat website dia dah boleh beli merchandise dengan design yang bertemakan lagu Formation ni,  announce dia akan buat world tour and paling celaka,  mencuri pemandangan dalam persembahan Coldplay untuk Superbowl Halftime Show.

Hari hari aku bukak IG dia takdak pung update,  sekali keluar nenjia dengan lagu baru apa semua.

Susah nak cari video clip ni kat Youtube sebab dia dikategorikan sebagai UNLISTED.  Video macam ni selalunya disebabkan oleh kandungan dalam video yang keterlaluan yang mungkin tidak sesuai untuk tontonan umum.  So aku pun share the direct link kat sini and hope ampa sudi menontonnya.



My pendapat

Why people always love + hate bitch ini adalah kerana dia adalah unik,  berani dan always menerajui trend masa kini.  Yes,  memanglah ada kalanya apa yang dia buat seperti fesyen dan make up adalah apa yang pernah dibuat oleh artist pada zaman dulu tapi ternyata untuk zaman kini,  dia yang akan mula mengulangnya dan selepas itu menjadi trending.  Inilah juga yang berlaku dalam video music Formation.

Lagu ini adalah berkisar kepada semangat jati diri sebagai wanita kulit hitam yang berasal daripada selatan Amerika.  Well,  kalau ikutkan orang Amerika selalu memang pandang rendah dengan those yang mai dari south sebab depa ni dikatakan miskin dan kerajaan tempatan tidak pandai mengaturkan wang untuk kebaikan rakyat tempatan.

Aku rasa aku lagi suka lagu dan video clip ini kerana inilah sebenarnya Beyonce kulit hitam yang sentiasa pegang imej kuat dan teguh and yet,  still seksi yang mengghairahkan.  Aku tetap suka video-video clip dalam album 2014 tu tapi ampa mesti setuju kalau aku kata video klip dan lagi-lagu dalam album tu semua feeling macam WHITE.  (Donch y'all be talking bout my race --- diucap dengan nada wanita black).

And yes,  video ini menampilkan Blue Ivy yang kini sudah besar sikit.  :)


Muka Jay Z sangat.


Jom tengok video,  click read more.










[Intro: Messy Mya]
What happened at the New Wil’ins?
Bitch, I'm back by popular demand

[Refrain: Beyoncé]
Y'all haters corny with that illuminati mess
Paparazzi, catch my fly, and my cocky fresh
I'm so reckless when I rock my Givenchy dress (stylin')
I'm so possessive so I rock his Roc necklaces
My daddy Alabama, Momma Louisiana
You mix that negro with that Creole make a Texas bama
I like my baby hair with baby hair and afros
I like my negro nose with Jackson Five nostrils
Earned all this money but they never take the country out me
I got a hot sauce in my bag, swag

[Interlude: Messy Mya + Big Freedia]
Oh yeah, baby, oh yeah I, ohhhhh, oh, yes, I like that
I did not come to play with you hoes, haha
I came to slay, bitch
I like cornbreads and collard greens, bitch
Oh, yes, you besta believe it

[Refrain: Beyoncé]
Y'all haters corny with that illuminati mess
Paparazzi, catch my fly, and my cocky fresh
I'm so reckless when I rock my Givenchy dress (stylin')
I'm so possessive so I rock his Roc necklaces
My daddy Alabama, Momma Louisiana
You mix that negro with that Creole make a Texas bama
I like my baby hair with baby hair and afros
I like my negro nose with Jackson Five nostrils
Earned all this money but they never take the country out me
I got a hot sauce in my bag, swag

[Chorus: Beyoncé]
I see it, I want it, I stunt, yellow-bone it
I dream it, I work hard, I grind 'til I own it
I twirl on them haters, albino alligators
El Camino with the seat low, sippin' Cuervo with no chaser
Sometimes I go off (I go off), I go hard (I go hard)
Get what's mine (take what's mine), I'm a star (I'm a star)
Cause I slay (slay), I slay (hey), I slay (okay), I slay (okay)
All day (okay), I slay (okay), I slay (okay), I slay (okay)
We gon' slay (slay), gon' slay (okay), we slay (okay), I slay (okay)
I slay (okay), okay (okay), I slay (okay), okay, okay, okay, okay
Okay, okay, ladies, now let's get in formation, cause I slay
Okay, ladies, now let's get in formation, cause I slay
Prove to me you got some coordination, cause I slay
Slay trick, or you get eliminated

[Verse: Beyoncé]
When he fuck me good I take his ass to Red Lobster, cause I slay
When he fuck me good I take his ass to Red Lobster, cause I slay
If he hit it right, I might take him on a flight on my chopper, cause I slay
Drop him off at the mall, let him buy some J's, let him shop up, cause I slay
I might get your song played on the radio station, cause I slay
I might get your song played on the radio station, cause I slay
You just might be a black Bill Gates in the making, cause I slay
I just might be a black Bill Gates in the making

[Chorus: Beyoncé]
I see it, I want it, I stunt, yellow-bone it
I dream it, I work hard, I grind 'til I own it
I twirl on them haters, albino alligators
El Camino with the seat low, sippin' Cuervo with no chaser
Sometimes I go off (I go off), I go hard (I go hard)
Get what's mine (take what's mine), I'm a star (I'm a star)
Cause I slay (slay), I slay (hey), I slay (okay), I slay (okay)
All day (okay), I slay (okay), I slay (okay), I slay (okay)
We gon' slay (slay), gon' slay (okay), we slay (okay), I slay (okay)
I slay (okay), okay (okay), I slay (okay), okay, okay, okay, okay
Okay, okay, ladies, now let's get in formation, cause I slay
Okay, ladies, now let's get in formation, cause I slay
Prove to me you got some coordination, cause I slay
Slay trick, or you get eliminated

[Bridge: Beyoncé]
Okay, ladies, now let's get in formation, I slay
Okay, ladies, now let's get in formation
You know you that bitch when you cause all this conversation
Always stay gracious, best revenge is your paper

[Outro]
Girl, I hear some thunder
Golly, look at that water, boy, oh lord

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com