17.2.16

Lady Gaga - National Anthem - Super Bowl 2016 (HD 1080p) Full Video

Kerlasss Lady Gaga performed Star Spangled Banner (Lagu Kebangsaan Amerika Syarikat) kat pembukaan perlawanan Super Bowl 2016.  Ini adalah tradisi Amerika untuk menyanyikan lagu kebangsaan depa di awal permainan sukan dengan cara solo ala-ala penyanyi gereja gitu.  Kat Malaysia pun ada jugak yang feeling nak ikut,  katanya nyanyi Negara Ku ala-ala RNB pastu kena hentam noks.  Toksahlah kita ni nak tiru sangat orang.  Kalau dah tak pernah buat,  tak payah buat.  Kalau nak buat pun,  tak yah feeling nak tukar melodi apa bagai.

Anyway,  tak mau bebel banyak,  jom tengok persembahan nyanyian Lady Gaga yang super ohsem dan mak rasa bangga sebab walaupun pondan ni kulit putih tapi nyanyian dia feeling penuh soul ala-ala kakak-kakak black.

Mak suka!

Donch y'all be talking bout my race.










No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...