CHECK THIS OUT!!

NS Romancinta Empire - Butik Pengantin & Wedding Planner Penang

Hello u olls semua, Hari ini akak nak cerita kat u olls semua mengenai satu butik pelamin yang turut menyediakan khidmat wedding p...

29.2.16

This Is Not My Real Face Soooo.....

Hello u olls,

Ingat tak hari tu aku pernah share satu video kat Facebook page aku tentang budak sekolah duk bergaduh sebab terkutuk guru besar depa.  Pastu dia buat cacat-cacat and dia kata "This is not my real face so...."

Video tu adalah lawak sangat sebab budak tu sendiri pandai berlakon.  Pastu satu hari,  kawan aku kata "Jumie hang pi cari video pasai budak Afrika tu.  Ada banyak lagi video pasai dia,"

Korek punya korek aku pun jumpa Youtube Channel yang dibuat oleh pakcik budak ni bernama Mark Angel.  Haram nama macam porn star.  So jom tengok video-video budak ni.  Pastu ampa jangan lupa tau follow dia punya laman sosial semua.





click for more video








ghghg




xcxcx



dfdfd


TWITTER: @markangelcomedy

FACEBOOK: markangelcomedy

YOUTUBE: markangelcomedy

INSTAGRAM: @markangelcomedy

WEBSITE  : http://markangelcomedy.com/


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...