Jom Try Diameida Fabulous Mascara

24.2.16

Tyra Banks Kini Bergelar Ibu

Hello u olls,

Okay!! Akak tak tau pun pompuan ni sebenarnya duk kapel dengan photographer yang selalu buat photoshoot dalam ANTM iaitu Eric Alsa.  Kisahnya,  pada hari Valentine's yang lalu kedua-dua mereka telah mengisytiharkan kehadiran anak mereka berdua yang berdua bernama York Banks Asla. melalui Instagrammnya.


Tyra Banks and Eric Asla




Mesti ampa pelik kan?  Sebab tak pernah tengok pun Tyra Banks mengandung ke apa,  tiba-tiba ada anak.  Yes,  memang pelik tapi actually takdak la pelik apa pun.  Anak ini dilahirkan melalui ibu tumpang (surrogate mother) kerana setelah sekian lama Tyra Banks mempunyai kesukaran untuk mengandung.  Orang ada duit noks apa pun boleh buat.  Mak kalau ada duit sekarang pun mak terus enjek anak kembar lapan dalam rahim mak sekarang ala-ala octopus mom tu.

Yang bestnya,  Tyra and Eric memang menyimpan rahsia ini hingga baby ni selamat diselamatkan.  Even family depa sendiri pun tak tau.

Apa pun,  tahniah kepada Tyra Banks dan boifren.







A photo posted by Tyra Banks (@tyrabanks) on






1 comment:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...