UK Clark Sales

29.3.16

Bridget Jones is Back !!

Hello u olls,

Sapa sini adalah peminat Bridget Jones.  Siriesly pompuan English yang mangkak dan bodo at the same time ni lakonan Renée Zellweger memang best.  Aku sangat suka kedua-dua filem pertama dan kedua.  Filem romantik komedi yang sangat best sekali.  Aku rasa start tengok cerita ni la aku fall in love dengan Colin Firth.  Aku taste gila kat Colin Firth ni.  Aiiiiyooo sangat.

Aku tak pernah dengar ura-ura pun kata depa nak buat filem terbaru pasai Bridget Jones ni,  tapi tiba-tiba ja keluar trailer terkini.  HARUSLAH aku nak pi tengok bila keluar wayang nanti.  And aku plan nak fake laugh kuat-kuat dalam panggung sampai aku sakit tekak.  HAHAHAHAH

K bye semua!  Sila masukkan dalam kalendar ampa semua Bridget Jones's Baby coming out September 2016!!




click read more to watch the trailer




No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com