21.3.16

Jumie vs La'Porsha Renae

Ni bukan sekali,  tapi dah masuk dua kali dah orang PM akak dan bagitau yang akak dengan finalist American Idol terakhir iaitu Le Porche ni adalah saling tak tumpah iaitu sama.  Thanks you olls semua.  Akak sangat terharu apabila u olls samakan akak dengan wanita Black American siriesly daripada u olls samakan akak dengan Enot.   Aiiiiiyooo!!! Chooiii akak benci orang yang samakan akak dengan Enot.  Ampa ni siries buta.

Gambaq ni diedit oleh Ayangkamell make up artist meletops tips tops.  Gigih dia edit gamabr kiter!!

So akak tak follow sangat American Idol ni sebab memang dari dulu akak jarang nak follow apa-apa rancangan pertandingan menyanyi seikhlasnya adalah sebab akak jeles tengok depa semua menyanyi sedap-sedap dan boleh masuk pertandingan masuk TV.  Akak dari dulu nak masuk,  tapi tak pernah terlepas.  Lagi hampeh kalau tengok rancangan pertandingan nyanyi kat Melesia ni nyanyian punyalah sangkak bin bergelema tetapi tetap diangkat oleh rancangan TV ya.



So sapa-sapa yang duk follow American Idol yang terakhir ni (sebab ini adalah yang terakhir lepas ni depa dah tak mau buat American Idol dah...),  mesti ampa tau pompuan meletops ni.

Nama dia La'Porsha Renae berusia 23 tahun.  Masa dia umur 16 tahund ia dah pernah try American Idol tapi tak dapat.  Lepas graduate kolej,  dia jadi mangsa keganasan rumah tangga.   So lepas setahun menjadi mangsa,  dia mengambil keputusan untuk berpisah dengan suami dia dan membawa bersama anak perempuan dia Nayalee Keya.


Kerlasss pompuan ni.  Apa yang paling menarik perhatian dia ni adalah rambut dia,  aiiiyoooooo!!  Kalau ampa close up aku rasa rambut dia ni tak ubah macam gosok periuk yang mak kita duk guna bagi periuk berkilat tu.  Gosok periuk tu lani dah mahal dah orang pun tak berapa nak beli dah.

Walaupun akak tak berapa follow American Idol (sebab jeles) tapi sebab akak duk follow pompuan agam ni,  so akak duk tengok jugak la persembahan dia dalam Youtube.  Akak rasa kepoweran suara dia adalah suara dia HEAVY dan STRONG.  Paling suka sekali persembahan dia nyanyi lagu sepupu akak Beyonce "Halo".





So...akak ni boleh ke nak lawan dengan La'Porsha.  Akak dah lama tak menyanyi,  setakat nyanyi seronok-seronok sahaja takdak latihan macam dulu lagi.  So memang nyanyian akak very the kaku.  Silap tarik nafas,  akak boleh batuk (mungkin juga sebab tonsil akak).  So akak tak mampu la nak lawan dengan La'Porsha meletops tip top ni.



Apa pun,  akak layurkan kepada kalian video akak nyanyi lagu New York New York,  ampa pi dengar la banyak kali bagi rating dia tinggi sikit.  Sekian!




Follow instagram beliau  : https://www.instagram.com/laporsharenae/

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...