Featured Post

#PrayforPenang

31.3.16

Model Tua Yang Cantik

Okay u olls semua marilah beramai-ramai kita menyentapkan diri dengan seorang model kertu yang bernama Yazemeenah Rossi dari Malibu California yang terkenal model berusia 60 tahun yang memiliki rambut panjang berwarna putih perak.  Beliau banyak menjadi bintang untuk siri kempen iklan untuk jenama besar seperti Mercedez Benz,  Yves Saint Laurent,  Eileen Fisher,  Macy's AT&T,  Marks & Spencers dan ramai lagi.

Wanita kelahiran Perancis ini menyatakan dia punya rambut start beruban sejak berusia 12 tahun dan dia tak pernah colour rambut dia since then sebab dia tau rambut perak ini akan menjadi aset dalam hidup dia.  Haram J betul.  Aku pun lani rambut mak esah (I called it) dah banyak and laki aku selalu akan kutuk aku.  Tunggula nanti aku umoq 60 tahun,  aku nanti rambut panjang putih macam ni...feeling la kot nak jadi model tapi haram mesti muka aku macam red indian sahaja.


Okay dah,  ampa mai tengok gambar dia dan marilah beramai-ramai kita menyentap.























Ampa boleh follow dia kat Instagram : @yazemeenah

2 comments:

  1. kak jumie ...klaau uols tua2 nnt haruslah ala2 Queen Latipah hahaha.

    ReplyDelete
  2. kak jumie bila nak ulas pasal Asian NextTop Model, nak tau komen akak pasal Tuti. hihihihihi

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...