14.3.16

Review Produk Kecantikan : ESA Lavandula Mist Toner from Pure by Safiyyah Osman

Gambar ehsan Facebook Pure by Safiyyah Osman.

Okay ini honest opinion aku tentang ESA Lavandula Mist Toner iaitu toner jenis spray yang dikeluarkan oleh Pure by Safiyyah Osman. AKU SANGAT REKEMEN ampa semua menerai produk letos ini.

1. Sangat suka toner ni sebab dia very the light weight. Bila aku spray kat muka aku, kulit aku terus rasa fresh, selesa and bersih. Sometimes, toner akan meninggalkan kesan macam berminyak, melekit, or like ada benda tertinggal kat muka kan? But not ESA Lavandula Mist Toner.

2. Sangat suka sebab dia punya bau ala-ala serai gitu.


3. Spray dia haluih and terus rasa macam meresap masuk ke kulit.

4. Packaging yang kerlas dan nampak mahal-mahal walaupun produk handmade ni hanya RM30 sahaja. Senang nak bawak pi mana-mana sebab aku duk pakai juga untuk spray kat muka bila panaih time travel.

5. Kesan pada my kulit, selepas penggunaan ESA Lavandula Mist Toner secara kerap ianya membuatkan kulit I olls yang sensitif ini kurang MERAH-MERAH, pores mengecil dan kurang berminyak!!!

Ampa kalau nak beli sila follow Facebook / Instagram Purebysafiyyahosman

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...