UK Clark Sales

7.4.16

Fame Cosmetics Matte Lip Cream Review

Hello u olls,

Ingat dak haritu I olls share dengan ampa semua pasai Matte Lip Cream by Fame Cosmetics. Nenjiaaaa details dia.  Sorryla delay nak post pasai benda ni aku kan kekwat!!

Tapi bukan kekwat apa noks,  dari first time mak dapat barang ni duk kena pulak demam kepialu sampai seminggu.  Kulit muka pun jadi teruk and lips pun jadi kering especially sebab selesema duk bernafas kot mulut.

So lani dah sihat walafiat akak nak share la dengan ampa semua gambar akak pakai make up lawa-lawa and pakai liptid Matte Lip Cream by Fame Cosmetics ni semua bagi ampa rasa teruja nak beli.

Pada pendapat ikhlas akak,  akak sangat suka Matte Lip Cream by Fame Cosmetics ini kerana first of all very the MORAH.  Only RM29 sebatang. (RM6 untuk postage) tapi kalau ampa beli more than 5 batang maka depa bagi free postage kat ampa.  Sapa yang duduk area Klang Valley boleh la nak COD.  


click read more






Depa ada 5 warna sahaja.  Tapi akak dapat empat colour ja.  Desire (merah ang ang akak tak dapat) tapi takpa mesti colour tu pun cantek juga kalau akak pakai sebab akak adalah lambang kecantikan.  

So lima colour berkenaan adalah seperti berikut  :

πŸ’‹  Nude
πŸ’‹  Party
πŸ’‹  Fuschia
πŸ’‹  Candy
πŸ’‹  Desire (tapi sorry colour ni aku takdak)




Memang cantek, colour dia semua sesuai untuk orang-orang kulit Asia dan Venezuela macam I olls. Senang disapu, cantek, yang penting tidak mengeringkan kulit bibir. Warna pun kekal lama. 

Kalau mula mula pakai, nampak mcm shining sikit. Tapi biar lama sikit baru colour dia akan naik and effect matte pun menjelma.

So these some of the pictures I olls pakai Fame Cosmetics Matte Lip Cream ni.  Tapi ampa kena ingat,  colour kulit aku adalah tanned ya.  So mungkin bila aku pakai nampak lain,  and mungkin kalau ampa pakai.....nampak lain!


001 Candy
Colour ni remind me of liptid Maybelline zaman dulu dulu tajuk bubblegum yang sangat popular dalam kalangan kakak-kakak pada era 2007an.  Love this colour but sorry tak sesuai untuk wanita kulit tanned macam I olls.  Sapa-sapa yang kulit cerah,  sangat sesuai.

 

002 Nude
Colour niii memang ohsem!  Akak pakai dia jadi macam orangey sikit.  Ramai pun kata depa suka colour ni.  Akak rasa colour ni orang kulit tanned dan ke atas adalah sanagt sesuai.  But please matched-kan make up anda dengan eye colour yang smokey.  Baru kerlasss feeling JLO.




005 Fuchia
Colour ni pun nice.  Tengok macam light colour tapi bila bubuh kat lips akak nampak macam teghang pulak.




004 Party
Colour ni kerlasssssssss sangat.  I pun suka colour ni tapi saja bagi Kak Mah pakai dengan jelingan manja.  Kak Mah pulak jenis kulit putih...naik la dia pakai.  Orang kulit tanned macam I olls pakai pun cun juga u olls.  




Wanna Be Fame Cosmetics Matte Lip Cream Dropship Agent?

Siapa nak jadi agent or dropship pun boleh. Insha allah rezeki yang sedikit kalau dikongsi lebih berkat.  Untuk keterangan lanjut boleh contact  ;

πŸ’„ 01110734047 ( KL)
πŸ’„ 0126393625 (Penang)
πŸ’„0122645423 ( Seremban)

Or can visit our Instagram @fame_cosmetics_stockistkl

‪#‎lip‬ ‪#‎makeup‬ ‪#‎lipcolour‬ ‪#‎mattelips‬ ‪#‎mattelipstick‬ ‪#‎famecosmetics‬

2 comments:

  1. wey promote aku sekali na..

    nissazmir 012-2778825
    cod putrajaya/cyberjaya

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com