Featured Post

#PrayforPenang

27.4.16

Ulasan Video Yuna - Crush ft. Usher

Hello u olls,

Yuna akhirnya mengeluarkan video terkini lagu nyanyian dia bersama Usher kat Youtube pada 26 April 2016 yang lalu.

OKAYYYYY!!  Ulasan akak adalah seperti berikut  :

1)  Akak tak puas hati buat black and white....sebab for me Yuna mempunyai fashion sense yang meletops,  so hitam putih ni melimitkan pemandangan aku tentang hasil seni video muzik ini.    Hala nyah...mak nak tau make up dia....scarf dia...kasut dia semua colour apa....

2)  Aku suka jalan cerita dalam video clip ni,  simple tapi meletops.

3)  Cuma satu jaaaaaaaaaaaaaa aku rasa macam sedih sebab Yuna kan retis Malaysia bertudung.  So haruslah takdak lagak intimasi dengan abang Usher yang kendu ni.  Usher pun takdak la menari koyak-koyak T shirt sambil cium cium....arghhhsss....rugi nya....HAHAHHAHAHA sorry aku gatai sikit.  Tapi sapa setuju dengan aku sila angkat tangan depan PC lani!!

4)  Aku tengok interaksi antara Usher dan Yuna dalam video ni adalah sangat limited.  Im wondering....depa ni shot dalam lokasi yang berbeza?  Sebab bayangkan laa...Usher is such a big shot takkan la nak duduk lama-lama semata buat video clip dengan retis dari negara yang sangat kecik sampai muat kalau bubuh dalam Lake Tahoe?
*correction...USHER memang mai sesi rakaman video clip ni sebab mak baru tengok kat THE MAKING OF video.  Tapi ayat kat atas ni too lawak mak tak mau delete.


Okaylah....selamat mengenjoy video clip ni.  BYE BYE semua!!



Click read more untuk tengok video










sdsdsdsds

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...