3.6.16

Dashiefa Healthy Food

Hello u olls,

Akak pernah la share dengan ampa semua kat Facebook pasai kawan akak,  husband and wife depa duk meniaga food delivery kat office-office and lokasi sekitar Penang.  Yang bestnya,  makanan depa semua adalah khas untuk orang-orang yang pentingkan kesihatan.  So sapa-sapa yang duk diet,  yang duk bina badan,  yang kena pantang atas nasihat doktor boleh la try.

Caesar Salad with grilled chicken RM10 (inclusive delivery chargers)


Rosemary quarter chicken set with gravy (RM14 inclusive delivery chargers)



Makanan depa semua takdak MSG,  semua mixed herbs adalah homemade.  Tak salah akak,  butter and minyak depa tak pakai.  Kalau perlu minyak,  depa akan pakai minyak zaitun only.  And suprisingly SEDAP!!

So kepada u olls orang-orang Penang,  bolehlah nak cuba services food delivery depa.  Nanti Dashti Abang Sado akan mai hantar kat ampa.  Laki orang tu,  bini dia cantek macam Fasha Sanda.

Abang sado suka la beli kat depa.



Kakak sado pun apa kurangnya.



Depa juga pernah join food fair untuk promote produk depa and dalam masa terdekat sedang merancang nak bukak cafe sendiri.  



Ini masa depa bukak booth masa event FIT MALAYSIA di Balik Pulau.

Sempena Ramadhan,  depa akan tetap sambung tempahan untuk makan tengahari (for Non Muslim) and untuk dinner for buka posa (ini untuk semua).


Contact info  :

Untuk tempahan boleh whatsapp di 0174730650
Facebook  :  Dashiefa Healthy Food


ps/  SUPPORT ORANG YANG GIGIH MENIAGA!!

1 comment:

  1. Hahahaha Tq kak jumie :*
    (Mcm fasha sandha x bleh tahan tu..kembang setaman dh hahaha) wish to meet u 1 day in shaa allah...Tq for support Dashiefa Healthy Food :*

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...