UK Clark Sales

2.6.16

Jumiess Cookies Promo Raya 2016



Hello u olls!!!

Jumiess Cookies dibuka untuk tempahan RAYA 2016 sekarang.

Kami memperkenalkan dua jenis biskut raya baru untuk tempahan tahun ini iaitu Biskut Arab dan juga Biskut Cornflakes.

click read more


SENARAI BISKUT & HARGA

Kuih Kacang Mazola
Balang Besar [60 pieces] RM20
Balang Kecil [30 pieces] RM 11

Kuih Kacang Pis
Balang Besar [50 pieces] RM25
Balang Kecil [30 pieces]RM16

Kuih Tart Gulung
Balang Besar [50 pieces] RM25
Balang [30 pieces] Kecil RM16

Kuih Tart Nyonya
Balang Besar [50 pieces] RM25
Balang Kecil [30 pieces]RM16

Chocolate Chip Cookies
Balang Besar [50 pieces] RM25
Balang Kecil [30 pieces]RM16

Kuih Samprit Susu
Balang Besar [50 pieces] RM25
Balang Kecil [30 pieces]RM16

Biskut Arab
Balang Besar [50 pieces] RM25
Balang Kecil [30 pieces]RM16

Biskut Cornflakes
Balang Besar [50 pieces] RM25
Balang Kecil [30 pieces]RM16




PAKEJ MESRA BAJET
Kami juga menawarkan pakej istimewa yang mesra bajet!!


PAKEJ MELETOPS RM60 ( 3 jenis kuih)
1 Balang Besar Kuih Kacang Mazola
1 Balang Besar Chocolate Chip Cookies
1 Balang Besar Biskut Cornflakes




PAKEJ MELETOPS SANGAT RM110 ( 5 jenis kuih)
1 Balang Besar Kuih Kacang Mazola
1 Balang Besar Kuih Tart Gulung / Nyonya
1 Balang Besar Chocolate Chip Cookies
1 Balang Besar Biskut Arab
1 Balang Kecil Kuih Kacang Pis


How to Order?
Kepada yang ingin membeli JUMIESS COOKIES untuk hari raya tahun ini,  kami ada dua agen utama untuk membuat tempahan.  Senarai nama agen ada seperti di bawah.  Please do not PM or Whatsapp me (Jumie) sebab untuk memastikan sesi peng-orderan berjalan dengan lancar,  kami nak semua orang order pada satu orang sahaja (mengikut lokasi).

Last year,  ramai duk order kat aku,  tapi last-last aku pun tak amik order dengan tepat and ada jugak yang langsung tak dapat kuih.  Haaaaa tak mau la jadi macam ni.


PENANG / SUNGAI PETANI / ALOR STAR
To order please contact Ms. Sanita 016- 491 6439 (WhatsApp only please)
Tarikh tutup order : 12 Jun 2016 / 7 Ramadhan 1437


KL / SELANGOR
To order please contact Ms. Aina 010-884 7928 (WhatsApp only please)
Tarikh tutup order : 15 Jun 2016 / 10 Ramadhan 1437


Agen Rasmi untuk KL & Selangor
Kami ucapkan setinggi-tinggi terima kasih kepada Ms.  Aina yang buat tahun kedua ini beliau masih sudi menjadi agen kepada pihak kami di KL & Selangor.  So sapa yang duduk dalam lokasi ni,  boleh contact beliau untuk membuat tempahan.

 



Soo jom ramai-ramai order biskut raya JUMIESS COOKIES yang sangat sedap,  murah dan very the meletops.  Thank you semua orang!!!


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com