UK Clark Sales

27.6.16

Kisah Seram Keluarga Australia Selepas Bercuti di Malaysia

Pemandangan Titiwangsa oleh Khairul Amri Marhalim


Hello  u olls,

Terbaca kisah ini dalam Siakap Keli and baca kat sana rasa macam pening kepala sebab rasanya SK style Google Translate seketoi dari Bahasa Inggeris.  So akak share link original daripada budak perempuan yang post ini dalam Reddit.

Kisahnya budak ni share dalam forum Reddit ni pasai family dia bercuti kat Malaysia.  Selalunya depa ni akan pi melancong kat tempat-tempat percutian biasa and tak reti nak explore teruk-teruk,  tiba-tiba satu hari bapak dia kata jom jalan-jalan.  Takdak tujuan yang jelas,  bapak dia just kata "Kita ronda ja and tengok where the car takes us"

Kejadian pelik mula terjadi setelah ibu bapa and adik beradiknya pulang daripada pengembaraan spontan itu.  Dia tak tau mana depa pi and dia tak tau apa depa semua buat.  Depa pun secara misteri tergesa-gesa balik ke Australia pada keesokkannya.

Sampai lani,  melburnbabyburn masih duk update tulisan dia dalam Reddit.  And harapan agar family dia semua selamat.  Meremang bulu roma masa baca semua tiga pengkisahan ini.  Rasa macam Valak duk berdiri belakang kerusi aku.

Ampa mai la baca.

ps/  Paling ngeri bila duk bayang macam mana family dia malam-malam duk HUMMING dan ketuk lantai sebanyak tiga kali sebelum datangnya Subuh.

DAMN!!!

Jom baca link kat bawah  :



Part I  :  Part I

Part II  :  PART II

Part III  :  PART II

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com