Featured Post

#PrayforPenang

28.6.16

Maldive Honeymoon Prank by Azhar Jalil



Benda ni dah lama viral tapi aku duk busy taik so lani aku baru nak share dalam blog aku.  Sure ampa dah tengok dalam Facebook and merata lagi sebelum ni.  Tapi takpa aku nak share jugak video yang menjadi viral pasai si suami prank isteri dia.  Kata nak pi bercuti kat Langkawi,  so siaplah dia semua packing barang.  Dah sampai airport,  kata ticket habis.  Rupa-rupanya,  depa bukan nak pi Langkawi tapi nak pi Maldive.

Gilaaaaaa babi bestnyaaaa.............

Dengan bangganya nak bagitau depa dorang ni adalah kawan baik I olls from USM.  Duk berlakon teater sama-sama.  Sapa duk baca blog aku dari dulu mesti ampa perasan kot aku berlakon teater muzikal bawah arahan Azhar Jalil iaitu Kasanova and berlakon jadi mak Azhar Jalil dalam cerita Jane the Musical pulak.  


Haaaaa....akakk punn feeelinggg........


Jom tengok video ni lagi sekali.  






Azhar Jalil memang seorang usahawan yang berjaya dalam bidang motivasi kepada para pelajar peringkat sekolah menengah.  Hardwork (i think the correct word is.......workaholic) seorang yang sangat menghormati orang lain.  Ampa boleh follow dia di Facebook & Instagram official beliau.  Ada banyak video and posting motivasi yang selalu beliau kongsikan.  And kepada cikgu-cikgu sekolah juga,  ampa boleh jemput depa untuk conduct motivasi talk untuk anak murid ampa semua.  Depa dah pusing merata Malaysia dah buat program ni.






Azhar Jalil Instagram  :  https://www.instagram.com/fara.halim/


Wife dia,  Farah pulak adalah budak pompuan yang sweet and comels dan tak kekwat walaupun cantek.  Selain membantu event-event suaminya,  Farra juga seorang model sambilan yang sering muncul dalam peragaan fesyen-fesyen online and butik di Penang.



Ini gambar dari one of online business yang Fara jadi model.  Check it out  :  Piece of Fabric .  


U olls jugak bolleh follow Insta and Facebook beliau kat sini  :

Fara Halim Facebook  :  https://www.facebook.com/fara.halim.35
Fara Halim Instagram  :  https://www.instagram.com/fara.halim/

Tapi satu ja akak terkilan sampai lani adalah masa hari perkahwinan depa akak tak boleh nak pi.  Akak demam panas a few days before their wedding day and akak takut nak travel jauh ke Alor Star lagi that weekend sebab takut nanti esok nak pi kerja akak mulai rasa lembik nak demam balik.  Akak terpaksalah punnahkan harapan bapak Azhar iaitu Cikgu Jalil untuk menyanyikan sebuah atau dua buah lagu di hari perkahwinan anaknya ini.


Tapi takpala,  I wish them both all the best selalu selamanya.  

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...