Featured Post

#PrayforPenang

25.6.16

Official Video Clip Sorry by Beyonce


Hello u olls,

Tiga hari lepas sepupu akak telah mengrelease video clip terbaru yang terkandung dalam visual album Lemonade iaitu sebuah single terbaru berjudul Sorry.  Dalam lagu ini lah terkandung bait lirik "You better call Becky with the Good Hair"

Baru 3 hari release nenjia dah 10 juta orang like.  Akak suka juga lagu ni (SEMUA LAGU SEPUPU AKAK OF COURSE AKAK SUKA) dan akak rasa lagu ni senang nak nyanyi dah lama Beyonce tak nyanyi lagu yang pitching tinggi macam gila sampai rasa ridiculous nak nyanyi ikut note dia.  Style lagu ni sangatlah gangster kulit hitam.

Rasa macam smart dia tunjuk middle finger up sebab jari dia cantek panjang.  Kalau akak angkat middle finger kat En Khafi dia tak marah,  dia akan gelak and kata "Jari hang semua gemok and pendek-pendek kan?"  Nahariamm...

And kerlas sepupu I olls amik Serena Williams jadi video girl dalam video clip ni.  And Serena Williams sangatlah seksi nak mampus cantek lani sebab dah takdak muscle banyak.  HAHAHAH selalu time main tennis dia ada muscle.  Akak turn off kalau tengok pompuan ada muscle.  Pelik nyah...... Lepas ni mesti ramai pulak retis akan tiru amik sportsmen and women untuk jadi model dalam video clip lagu depa.  Haaa...artis-artis Malaysia nak jemput akak jadi model video clip ampa pun boleh sebab akak pun ahli sukan juga.  HAHAHAH

Okay dah jom tengok video clip sepupu akak yang bertajuk SORRY.








"Sorry"

Sorry, I ain't sorry
Sorry, I ain't sorry
I ain't sorry
Nigga nah
Sorry, I ain't sorry
Sorry, I ain't sorry
I ain't sorry

He trying to roll me up (I ain't sorry)
I ain't picking up (I ain't sorry)
Headed to the club (I ain't sorry)
I ain't thinking 'bout you (I ain't sorry)

Me and my ladies sip my d'ussé cups
I don't give a fuck chucking my deuces up
Suck on my balls pause
I had enough
I ain't thinking 'bout you
I ain't thinking 'bout

Middle fingers up
Put them hands high
Wave it in his face
Tell 'em boy bye
Tell 'em boy bye
Boy bye
Middle fingers up
I ain't thinking 'bout you

Sorry, I ain't sorry
Sorry, I ain't sorry
I ain't sorry
Nigga nah
Sorry, I ain't sorry
Sorry, I ain't sorry
I ain't sorry
No no hell nah

Now you want to say you're sorry
Now you want to call me crying
Now you gotta see me wildin'
Now I'm the one that's lying
And I don't feel bad about it
It's exactly what you get
Stop indirecting my grinding

I ain't thinking bout you
I ain't thinking bout you
I ain't thinking bout you
I ain't thinking bout you
I ain't thinking bout you

Middle fingers up
Put them hands high
Wave it in his face
Tell 'em boy bye
Tell 'em boy bye
Boy bye
Middle fingers up
I ain't thinking bout you

Sorry, I ain't sorry
Sorry, I ain't sorry
I ain't sorry
Nigga nah
Sorry, I ain't sorry
Sorry, I ain't sorry
I ain't sorry
No no hell nah

Looking at my watch he should've been home
Today I regret the night I put that ring on
He always got them fucking excuses
I pray to the lord you reveal what his truth is

I left a note in the hallway
By the time you read it I'll be far away
I'm far away
But I ain't fucking with nobody
Let's have a toast to the good life
Suicide before you see this tear fall down my eyes
Me and my baby we gone be alright
We gon' live a good life
Big homie better grow up
Me and my whoadies 'bout to stroll up
I see them boppers in the corner
They sneaking out the back door
He only want me when I'm not there
He better call becky with the good hair
He better call becky with the good hair

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...