Featured Post

#PrayforPenang

21.6.16

Shopping Barang Baby di GREAT BaoBao Store



Hello semua orang!! Jom support kedai online yang menjual barangan baby yang baru ditubuhkan oleh kawan I olls iaitu Ms.  Pei Pei. Dalam bahasa Cina, BaoBao bermaksud baby!! Stock barangan semua dari China tapi buat masa ni tak banyak lagi gambar baju yang diupload oleh depa, tapi ampa boleh start liking and follow depa dah.  And lepas ni dah boleh la nak start cuci cuci mata kat sini.  Barang baby ni macam-macam.  Lagi tengok lagi geram!!  Rasa macam semua benda nak beli sebab comels.  Aku yang takdak anak pun boleh terperangkap nak beli.

Antara koleksi rompers di GREAT BaoBao Store

click read more




Antara koleksi legging cute di GREAT BaoBao Store

Price range jualan adalah antara serendah RM8 dan ke atas tidak termasuk kos penghantaran. Berita baik untuk orang Penang atau USM Kampus Induk, ada COD ya!! Nak beli barang depa senang ja??? Just PM kat Facebook page depa.


Sebagai grand opening kedai online GREAT BaoBao Store, depa melancarkan satu pertandingan untuk memenangi baby inflatable sofa.  Haaaaaa baguih inflatable sofa ni sesuai untuk baby yang dah cukup kuat untuk duduk.  Senang bila nak bagi depa makan ataupun main.  Kalau nak beli lebih kurang RM50.



Okay kepada mommies yang berminat,  hangpa boleh la rebut peluang untuk menang baby inflatable sofa ni.  Cara dia mudah ja!!

  1. Hangpa pi masuk Facebook Page GREAT BaoBao Store.  And like the page.

  2. Share post tentang pertandingan untuk menang baby inflatable sofa ni kat Facebook you olls sendiri.  Tapi dengan syarat posting u olls haruslah open to public.  Link post tu adalah seperti berikut  :

  3. Lepas dah shared kat Facebook masing-masing,  hangpa screenshot posting itu dan post gambar screenshot itu ada ruangan komen di link gambar pertandingan ni kat Facebook Page tu dan jangan lupa mentioned 3 orang kawan u olls kat komen gambar tu!!

  4. U olls boleh post sebanyak-banyak entry yang u olls mahukan!!  Pilihan lucky draw ini akan tamat pada Sunday,  26 June 2016 11.29 pm. So cepat-cepat-cepat.

  5. Pemenang lucky draw akan diannounce pada Isnin,  27 Jun 2016 ini.

  6. They olls akan pilih dua pemenang.  Setiap pemenang akan dapat 1 baby inflatable sofa each.  Shipping untuk hadiah adalah percuma!! Of course.  


Okay nak menang??? Jom Jom Jom!! Bulan posa ni kena rajin-rajin sikit.

Layari Facebook GREAT BaoBao Store.  Click kat sini  :  Facebook/GREAT BaoBao Store

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...