5.7.16

Kad Raya Warga USM

Hello u olls,

Antara tradisi di USM bila menjelang hari raya adalah sesi menghantar kad-kad raya bagi pusat - pusat tanggungjawab dalam USM.  Kalau dulu semuanya dihantar melalui kad-kad cetakan,  namun sekarang kad-kad itu digantikan dengan kad elektronik iaitu melalui emel.  Bukanlah berlumba tetapi saban tahun reka bentuk dan keceriaan daripada setiap kad-kad jemputan ini memaniskan lagi sambutan raya.

Kad yang akak suka adalah kad yang menunjukkan gambar-gambar staf ramai-ramai walaupun kecik tapi kalau ikut kreativiti mesti best.  Kalau boss yang supporting boleh la masukkan efek-efek meletops kat gambar.  So here some of the card-card jemputan yang dihantar oleh jabatan-jabatan dalam USM yang akak rasa sangat cantek untuk dikongsikan!

Cantek depa amik gambar kat lereng bukit tu.  Bukit ni nampak macam besar tapi sebenarnya kecik sahaja.  Love posting semua staff tersusun dan santai.  Of course posing Haja Mydin (jejaka paling kiri) adalah paling kerlasss.



Click read more




Sedikit skema tapi nampak sangat kemas dan kualiti gambar sangat meletops.  Abang baju merah ni hemsem ya....:)



Design sangat cantek...colour yang ceria!!!

No caption in the pictures sebab telah dimasukkan dalam emel.  Namun gambar daripada Pusat Islam USM adalah sangat cantek sekali.


Staff semua sangat sporting posing termenung di tepi coridor.  THUMBS UP!!
Ini pulak adalah kad raya daripada office we olls.  Sapa berani kata tak meletops??? Aku tampaq ampa nanti.  Untuk kad ini,  akak merelakan diri untuk berada di barisan belakang.  Jarang-jarang bekas model macam akak terperosok untuk posing di belakang orang lain ya.


Haruslah CDH paling meletops sekali.  CDH adalah pusat tanggungjawab yang akan buat all the creative design for USM jika ada keperluan rebranding,  event dan sebagainya.  Paling meletops kat mana depa dapat UNTA TU!!!

1 comment:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...