22.7.16

Kak Mawar Haiwan




Haaaaa ampa dah tengok ka video celaka nahariam hina nak mampuih ni. Video nak promote produk kesihatan pepek yang terlalu lucah sampai jadi tahap hina.  Akak punya pereng pada diri sendiri sebab kenapa akak bodo takdak akai pi klik and tengok video tu. Siye betui la aku punya ngeri duk terbayang-bayang.  Aku rasa malam ni nak tidur aku nak bubuh buku Yassin bawah bantal.


So kepada sapa yang tak tengok lagi, akak harap ampa tak yah tengok. Ampa baca akak story sudah. 
Cerita dia satu haiwan ni pakai tudung apa semua duk terhinggut-hinggut buat bunyi gatai pasai perbuatan dia diintip oleh seorang lelaki. Laki tu tengok nampak stim la sebab ingat pompuan tu macam duk beronani. Rupanya haiwan ni bukan duk onani tapi dia duk garu kaki.


Ehkkkk siyeee nahariam monyet pun kalau garu kaki dia tak over macam binatang ni. Mana ada manusia garu macam tu? Aku kalau garu kaki aku sampai macam tu laki tak bawak aku pi clinic tapi dia bawak aku pi hospital gila.



Sebab benda nila aku duk jadi marah and geram sangat kat rakyat Malaysia semua terutama sekali bani Melayu sekelian. Walaupun video iklan ni punya hina tapi aku berani kerat kaki ramai bani Melayu siye nakhariam nanti sibuk nak pi cari produk kerat pepek ni.  We easily fall hard on stupid advertisement padahal banyak lagi produk yang mempunyai faedah yang sama dengan harga yang lebih murah. And sometime lebih baguih tak beli langsung pun takpa. Takdak masalah dalam hidup pun. 


And now kita dengar pulak kata depa nak jalan concert Selena Gomez kat Malaysia.  Nenjia lagi la duk nampak macam kita ni Islam ekstremis.  Lani pun bukan kata Amerika, kat level ASEAN pun kita dah dikenali sebagai negara sarang terrorist. Awat sampai nak pi halang concert bekaih marka Justin Bieber tu? Awat iman ampa teruih habih langsung ka sebab concert bodo yang tak sampai sejam pun.


Habis kat Malaysia ni semua Bani Melayu saja ka yang hidup kat sini? Kita pun ada bangsa and agama lain lain semua.  Sapa yang duk rasa Selena Gomez ni seksi bila depa tengok dia ampa better pi check doktor sebab aku rasa ampa pedofil sebab detu dah la muka macam baby baby.  Dah la aku pereng kat bani Melayu yang duk feeling Islam teruk ni tapi siye semua malam-malam duk bukak PornHub and search category Malay.


Dah melalut kat Selena Gomez pulak.  Balik kepada Kak Mawar Haiwan ni, rupanya dialah yang dulu menjadi sensasi dalam satu kes mahkamah bila suami dia nak minta semak balik taraf perkahwinan depa sebab jantinanya dikhuatiri.


Haaa yang ni dah akak nak cakap lagi sekali, bila akak tanya kat Facebook sama ada deni wanita ka, zornen ka (maknyah) atau Haiwan ka? Semua ampa pulak duk kata "Haaa...sah ponen la"
Akak sentap sat...haa awat benda yang tak elok semua ampa nak labelkan kat gang kami? Awat pondan ni semua hina sangat ka perbuatan kami. Awat pompuan pompuan semua elok sangat ka perbuatan ampa? Sebab tu akak mengambil keputusan dan melepaskan beliau dalam kategori Haiwan.  Tengokla rupa and suara dia pun dah lagu mana macam pelik sikit kan?

Pastu ramai pulak duk kata,  Kak Mawar ni adalah orang yang sama dalam kes yang popular dulu tentang pensyarah Universiti Islam yang terkahwin dengan isteri yang belum tentu bukan wanita.




Okay dah dah tak mencarut dah.  Bye bye semua.


ps/  Tengok Kak Mawar ni teruis aku rasa Dato Vida jauh lebih mulia.


Aku share pi la dua video durjana ni senang satgi ampa semua duk tanya mana satu






No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com