Jom Try Diameida Fabulous Mascara

15.7.16

Kanye West Telanjang

Hello u olls,

Akak tunggu lepas posa baru akak post pasai video klip ni kat ampa.  Celaka punya Kanye West dia baru saja bok keluar music video clip yang terbarunya yang menampilkan beberapa selebriti dan ahli politik telanjang.

Obviously,  all those yang telanjang bukan orang betul tetapi adalah patung-patung lilin yang dibuat agar menyerupai semua orang sebenar.   Di kiri dan kanan Kanye West ada bini dia Kim Kardashian West dan Taylor Swift.

Selain tu,  selebriti lain yang dijadikan patung lilin dalam video clip ini adalah ada Rihanna,  Chris Brown, Caitlyn Jenner, Bill Cosby & Amber Rose.  Ray J (iaitu bekas BF Kim K) yang ada porn video bersama pun ada.  And paling terkejut adalah Anna Wintour.  Ahli politik yang dijadikan patung pula adalah George W. Bush & Donald Trump.

Aku rasa patung paling cantek sekali adalah Kim Kardashian punya pungkok.  Mesti la dia buat pungkok bini dia paling cantek.  Nak mampuih.  Paling horror sekali adalah patung Bill Cosby memang nampak macam pakcik tua duk tidor.

Jom tengok video tu.  Click read more.





Mesti ampa pelik macam mana deni boleh berani gila nak buat patung orang telanjang macam ni.  Tak takut kena saman ka?  Well,  American punya mind setting tak macam orang kita.  Depa lagi duk syiok kalau dapat publisiti macam ni.  Buta-buta nama depa naik and popular.

So what do you think?

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...