Featured Post

#PrayforPenang

20.7.16

Kate Upton Teksaq


Hello u olls,

Akak first dengar nama Kate Upton apabila seorang rakan kerja akak (lelaki...tua....and berpangkat tinggi...ahahah tak boleh nak mention sapa semua mampuih satgi aku nanti dapat surat tata tertib pulak tak pasai-pasai sebab blog aku ni rupanyaaaaaaaa 'wajib' dibaca boleh semua staf USM.  AHAHAHA.

So this guy kata "Go Google about Kate Upton.  Fucking beautiful.  Big so tits.  Original tau.  Bukan pi operate apa semua...,"  masa tu tahun 2010 macam tu.  Aku kan jenis cool and open minded,  tak rasa pun offended ka apa bila depa suruh aku Google pasai orang teksaq ni (teksaq = tetek besar).  So aku pun Google la.  Lepas google...cantek,  tetek besar,  rambut blonde.  Bohsan la.

Then dah lama dah lepas tu,  aku pun dah kawen semua,  aku tengok movie The Other Woman yang dilakonkan oleh Leslie Mann,  Cameron Diaz and guess who else?  KATE UPTON.  Aku memang syiok gila tengok movie ni memang lawak gila and ending dia pun puas hati.  So dalam filem ni,  menceritakan pasai 3 orang wanita bergabung untuk mengenakan suami / BF / skendal depa yang selama ni duk bermain kayu tiga dengan depa.  So first-first,  Leslie Mann tau laki dia ada GF lain iaitu Cameron Diaz.  Tapi lama lepas tu,  depa dorang dapat tau yang laki depa ada GF lagi muda lagi cantek iaitu Kate Upton.  So depa pun bertemu dan membuat pakatan.

Paling lawak sekali bagi aku adalah Leslie Mann,  deni memang lawak siye punya.  Aku paling suka part yang dia tanya kat Kate Upton "OMG you are so beautiful and smell so nice...what perfume u using?"  Pastu Kate Upton jawab "No perfume...i guess it's just my sweat..."  Pastu muka Leslie Mann time tu memang lawak gila.  Style dia tak tau nak reply macam mana kat Kate Upton tapi aku paham perasaan itu.

Click read more




So since then kerjaya Kate Upton yang bermula sebagai model baju mandi untuk majalah-majalah maskulin,  lepas tu untuk video-video iklan tapi semuanya more focus kepada kepada 'keseksian' dan 'teteknya'.  But now,  dia dah masuk layar perak and beberapa kali dia menjadi cover untuk majalah high fashion terulung iaitu Vouge beberapa kali and dalam cover tersebut dia digayakan agar tidak begitu 'seksi' aku rasa dia nampak lebih macam perempuan mahal sikit.

Ampa mesti wondering dia kan teksaq,  why we never see her on Victoria's Secret fashion Show?  So adalah kisahnya apabila salah seorang casting director untukVictoria's Secret fashion shows iaitu Sophia Neophitou-Apostolou pernah membuat statement carut iaitu "We would never use Ms. Upton for a Victoria's Secret show, she's too obvious. She's like a Page three girl, or a footballer's wife, with the too-blond hair and that kind of face that anyone with enough money can go out and buy."

Takpalah Kate,  apa pun...hang tetap meletops.  Dapat jugak macam - macam job.  Okay dah...akak nak share dengan u olls beberapa video dan juga gambar-gambar Kate yang membuktikan teksaqnya.

K bye!



Masa sesi photoshoot seksi ni kat Antartica untuk majalah Sport's Illustrated,  dia kata lepas balik dari shooting dia jatuh sakit sampai jadi pekak sat sebab sejuk sangat.  Hala....duk shooting kat Antartica tak pakai baju...gilaaaaaaaaaaaaaaaaa....


Another shoot for Sport's Illustrated,  tapi ini antara akak paling suka sebab dia dan beberapa model lain dilukis body art so nampak macam depa pakai bikini.  Tapi sebenarnya haram depa duk telanjang ni.  Ini gambar yang dah edited.  Sebenarnya kalau tak edit,  boleh nampak bentuk pepek dia semua.  AHAHA.  Ampa pi Google boleh jumpa.  



Tak tau ni photoshoot apa.  Randomly terjumpa dalam Google.


Untuk campaign Guess.

Campaign untuk jenama pakaian EXPRESS.



Cover untuk Vouge Brazil


Cover untuk Vouge Italia






Ini salah satu scene dalam filem The Other Woman.







Video demonstrasi bagaimana menari lagu Cat Daddy.  Naharriamm punya Kate.  ps/  dalam video ni rupanya nampak dia ni tak la gemok.....kuruih ja...tetek dia kot bagi dia nampak gemok.


Iklan burger Carl's Junior untuk Superbowl 2012 yang dibanned sebab terlalu seksi.



Iklan baju Zoo York yang takla berapa seksi sangat cuma banyak mencarut.

1 comment:

  1. I always felt like torso dia pelik sikit...perasan tak dia macam tak ada a defined waist? Lebih kurang lurus je dari dada sampai paha.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...