UK Clark Sales

12.9.16

Inner Tiffany by Alhumaira Contemporary

Boleh dak aku nak rekemen ampa semua pakai inner tudung Alhumaira. Untuk wanita lasak bersifat kehaiwanan sikit macam aku, inner tudung jenis ninja adalah pilihan terbaik.

Aku suka inner Alhumaira ni sebab  :

✅ Material dia sejuk dan lembut 

✅ Fit dan tahan lama

✅ Muka aku kan size talam, so walaupun dah pakai lama, dia tak jadi longgar

✅ Datang dalam colour- colour yang stylo 

✅ Selesa pakai untuk mai office atau masa beriadah

✅ Jahitan dia kemas kat bahagian bawah sanggul,  so kalau sapa yang sanggul besar tu,  senang nak masukkan sanggul rambut dengan kemas.

✅  Bahagian bawah inner tu agak labuh dan dapat tutup all leher dan bahagian leher

✅  Memang sesuai kalau aktiviti lasak ka apa ka sampai petang pakai pun rambut tak dak terkeluar pun kot tepi !!




Click for more info


Ampa tengok walaupun aku bermuka terung,  yang penting aku nampak kemas pakai inner ni.


 Inner tudung Alhumaira ni aku beli dari adik aku,  Surianie Samsudin. So ampa semua nak beli WAJIB beli kat dia.  Dia dah jadi agen rasmi Alhumaira.

ALHUMAIRA INNER TIFFANY

Material     : Cotton Viscose

Harga     : RM39 /pcs ( exclude postage)

Postage     : EM 7 (sm) | RM 10 (ss)

TO BUY :

Whatsapp: 0195434377 (Ms.  Surianie)
Instagram  :  https://www.instagram.com/redgincu_official/
Facebook  :  https://www.facebook.com/tho.redgincu/?fref=ts

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com