Jom Try Diameida Fabulous Mascara

25.9.16

Magic Clean Face @ Magic Towel by LalaMagicTouch



Make up remover ada macam-macam jenis,  ada yang berasaskan minyak,  busa sabun,  air,  lotion dan macam-macam lagi.  But today,  akak nak share dengan you olls satu jenis tuala yang mejik dengan hanya membubuh air kosong,  u olls boleh lapkan semua noda-noda solekan di wajah you olls.

This is invention yang super meletops sebab takpayah la kita bila travel ke sana sini,  nak bawak kapas la,  botol - botol make up remover kita la,  apa la semua.  Just bawak tuala ni sahaja dah memadai.  Air kosong yang bersih kita boleh dapatkan di mana-mana sahaja kan ?

So today akak nak show you olls video lajiu yang akak buat menunjukkan macam mana Magic Towel ini berkesan.  Akak make up tebal ya,  two way cake jenama Pixy tajuk warna Tropical Beige,  light smokey eyes,  pencil eyeliner, lipstick VIVA GLAM NICKI Satin A12 yang dioles sedikit dengan Fame Lipcolour 005/Fuchia.  Sorry lupa nak amik gambar macam dah elok bermake up !!

Memandangkan akak pompuan kelas atasan, so akak spray Clinelle Pure SWISS Thermal Spring Water ke atas Magic Towel ini untuk mengelap noda noda make up di wajah akak. You olls boleh pakai air apa pun,  tapi air bersihla.  Jom tengok video akak.







Selepas mengelap,  inilah hasilnya muka akak floles !!

Gambar original takdak filter ya !

WHY AKAK SUKA ?

  • Material handcrafted polyester yang sangat lembut untuk kulit wajah.  Tapi jangan duk tonyoh kuat sangat.  Hang bukan nak gosok periuk.

  • Senang nak bawak pi mana-mana especially when TRAVELLING !!  Tak payah nak gigih bawak make up remover lain-lain + kapas.  MUDAH !

  • Boleh buat sebagai lap peluh sebab material ni adalah fast absorbent / cepat serap.

  • Boleh dibasuh pakai mesin basuh tetapi dinasihatkan pakai detergent sebab takut nanti rosak.  Kita kan nak pakai lama tuala ni.  So akak basuh guna tangan dengan sabun badan,  gantung dan keringkan secara semula jadi.

  • Good for all type of skin sebab kita basically basuh muka guna air kosong sahaja.

  • Kalau letak sabun pencuci wajah sikit kat tuala ni,  kita boleh gunakan untuk membasuh wajah untuk cleanse, exfoliate and smooth skin.



What it is:
A reusable, ultrasoft makeup remover cloth that erases makeup with only warm water.


What it does:
Remove smear-proof, waterproof makeup and mascara with The MakeUp Eraser Free of chemicals, this makeup remover gets rid of all types of makeup, including stage, sports, and theatrical makeup. Each cloth will last a thousand washes, and you only need to add warm water and then remove makeup. This ultra-soft, woven polyester-blend cloth gets rid of tough makeup without leaving behind a residue—just a fresh, healthy feeling.

What else you need to know:
The MakeUp Eraser is machine washable. It measures seven inches wide by 16 inches long.


PRICE :
RM 35 tidak termasuk kos penghantaran


HOW TO ORDER :

WhatsApp to +60 16-331 7008

WhatsApp to +60 16-331 7008

WhatsApp to +60 16-331 7008

2 comments:

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...