UK Clark Sales

14.9.16

Name Card Jumie Samsudin Edisi 2016

Actually akak patutnya dah lama buat name card yang focus tugasan sampingan akak sebagai seorang blogger.  Dulu akak adala name card sendiri untuk business side income akak iaitu sebagai seorang make up artist,  tapi untuk blogger akak tak buat lagi.




Sejak duk pi event-event review makanan kat hotel hotel tu,  akak rasa patut la buat name card sendiri.  Tapi haram duk busy,  apa pun tak buat.

So lani alhamdulillah baru baru ni akak pelan-pelan cari idea,  dan akak pun buat design ni.  Lepas tunjuk kat Anak-Anak Ayam JS depa semua pun bagi komen sikit,  akak edit,  voila !! Akak pun pi lah print.




Macam biasalah,  akak design card ni kat www.canva.com.  Akak pernah share dengan u olls pasai online page yang membolehkan kita design grafik kita sendiri.  Ampa boleh check it out kat sini  :  Rekagrafik Dalam Talian Yang Mudah dan Percuma - www.canva.com

Lepas ni insya allah kalau jumpa sapa-sapa boleh la akak pass name card ni.  Semoga lebih ramai mengenai blogger Melayu dari Pulau Pinang yang cantek dan menawan dan berbakat dan baik hati iaitu Jumie Samsudin.

AHAHAH sekian !!


Bahagian depan

Bahagian belakang.  Kena bubuh gambar muka,  takut orang tak kenai.


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com