Jom Try Diameida Fabulous Mascara

21.10.16

Cai Wala Si Mata Biru


Hello u olls,


Apa perasaan you olls tatkala melihat gambar ini.  Pastinya u olls berasa bergegar dinding rahim hingga ke klitoris kerana mamat yang sedang membuat teh ini kelihatan sangatlah hemsem sekali dengan anak mata berwarna biru menikam kalbu.


Lelaki dalam gambar ini bernama Arshad Khan. Dia menjadi sensasi selepas gambar beliau yang dirakam oleh seorang jurufoto dari India merakam dan memuat naik gambar beliau ini dalam laman sosialnya. Sapa-sapa nak pi cari lelaki hemsem ni ampa boleh ke Sunday Bazaar (Peshawar Chowk) near vegetable area, Pakistan.


Lepas gambar dia menjadi viral,  Arshad Khan kata dalam tempoh sehari tu lebih kurang 40 hingga 50 perempuan mai tengok dia jual teh.  Nahariam.......negara Islam kuat macam Pakistan pun ramai wanita bernafsu nafsi kan ?  And now,  beliau telah mengikat contract dengan sebuah syarikat tempatan sebagai model.  Kerlas....

  Jurufoto berkenaan adalah seorang wanita daripada India bernama Jiah Ali.  Pandai deknon ni duk cari laki laki elok and amik gambar apa semua buat koleksi.  Tapi ramai jugak yang menyatakan,  fenomena ini menjadi penyatuan antara India dan Pakistan yang selama ini berperang kerana agama dan sempadan.


Cai wala dalam bahasa Pakistan bermaksud 'budak teh'.  Cai tu teh.  Wala tu macam budak.  So kalau kat airport ka apa,  ada budak budak duk tolong angkat beg,  kita panggil depa 'bag wala'.


Jom tengok original posting.  Click read more











Arshad Khan dengan Ms.  Jiah Ali again !




Time ni dia elok !!  


Yang selfie dengan dia I mesti adik adik jugak.  Duk taste kat Arshad.  Butoh.





Sumber  :  http://www.telegraph.co.uk/

http://www.samaa.tv/

Jiah Ali official page  :  http://jiahsphotography.com/

Jiah Ali's Instagram  :  https://www.instagram.com/jiah_ali/

3 comments:

  1. haha jumies, aku penah jumpa sorang chai wala ensem kat melesia nih, tapi kan bila dia bukak mulot perghhh ada sikit karatsss di gigi...cancel teruih

    ReplyDelete
  2. awat rambut dok buat lagu tuuu.. tak elok

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...