24.10.16

Dato' Vida Berebut Microphone



Baru-baru ini menjadi video Dato' Vida berebut microphone menjadi viral.  Kejadian itu berlaku sewaktu program Konsert Gegar Vaganza.  

My opinion is that 

SEMUA INI ADALAH PROPA !!!

The camera was on point,  focus kat Dato' Vida dan juga pompuan kerja Astro tu.  Pastu focus balik to pengacara majlis.  TV Malaysia maa ada yang so well choreographed macam ni especially untuk benda spontan.  

Of course they need publisiti for this program.  And Dato' Vida yang gila-gila pastinya setuju membuat apa sahaja asalkan her product sells.

Kalau kita nak tau benda ni berlakon atau real,  kita tengok Gegar Vaganza tahun depan.  Kalau Dato' Vida masih sponsor Gegar Vaganza,  maka sahlah benda ni semua adalah tipu.
Teori ini diberikan oleh Ijam anak ikan baru (satu office).  AHAHAHA


click read more for video







Tengok video ni macam real ja.  Tahniah atas lakonan yang berkesan.  

1 comment:

  1. memang propa pun kak jumie. nabil sendiri mengaku ini adalah gimik dalam radio sinar fm.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...