UK Clark Sales

11.10.16

Fade by Kanye West featuring Teyana Taylor


Masa VMA 2016 yang lalu,  lepas persembahan by Beyonce yang telah mengaburi persembahan-persembahan Rihanna (yang malam tu menang anugerah),  tiba-tiba Kanye West announced tentang muzik video barunya yang berjudul Fade.  

The whole arena termasuk penonton di rumah jadi macam bodo piang sat terkejut sebab tengok video clip tersebut yang menunjukkan seorang pompuan,  badan super meletops menari dengan seksinya,  ada aksi romen dalam bilik ayaq and finally pompuan tadi muka dia berubah jadi cat woman,  peluk jantan tadi,  badan berminyak,  keliling depa ada kambing biri-biri dan seorang baby manusia.

Aku jadi bengong tak tau nak react macam mana kat music video tu.  Then of course akak pun cari video tersebut dalam Youtube.  Akak akan share kat sini.


click read more



Sapa-sapa yang pelik pasaipa depa tak boleh tengok video tu,  hangpa kena signed in dalam Youtube.  Guna account Google hangpa.  Once account tu dikira 18 and above,  baru hangpa boleh tengok video ni.

Tapi siriesly,  pompuan yang menari dalam video clip ini yang juga seorang penyanyi dan pelakon bernama Teyana Taylor meletakkan satu standard baru 'BODY TARGET' untuk sesapa yang duk gila eksesais and work out nak kurus.  

The whole time akak tengok video ini adalah,  akak duk takut bukan takut apa,  takut kalau kalau pungkok dia yang bubbly macam belon tu pecah sebab dia duk hentak banyak kali kat lantai.  AHAHHAHAHAHAHA


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com