UK Clark Sales

7.10.16

Kim Kardashian Kena Rompak



Pada hari Senayan yang lalu Kim Kardashian telah dirompak ketika berasa dalam bilik hotel. Menurut apa yang akan baca, dia duduk hotel sorang diri (and ada make up artist dia...tapi detu lari ke mana tak tau menyembunyikan diri). Then awal pagi buta ada orang ketuk bilik, pastu masuklah perompak berpakaian seragam polis, tangkap Kim Kardashian and rompak barang kemas dia semua. Depa ugut dia dengan pistol. Lepas tu, depa tinggalkan Kim K di hotel dalam keadaan trauma tapi physically she is okay.


Berita ni panas tapi orang tak berapa nak bother sangat sebab lani kat US apa yang paling panas adalah persiapan dua calon president USA yang akan berentap dalam undian pada awal November akan datang.


Dan lagipun, orang pun dah macam malas nak layan aih kisah Kim K yang semakin hari rupanya duk makin fake. Kira masa sahaja lepas ni dia akan jadi Michael Jackson.

click read more

P R O P A   S E M U A   N I H !!!!

Tapi akak rasa orang malas sangat nak amik tau pasai Kim K punya kes rompakan ni sebab siriesly akak rasa kita semua mempunyai perasaan yang sama.  The first moment akak baca about this news on website, benda first yang akak terpikiak dalam hati akak adalah "Pirah ! Rompakan ni pun adalah lakonan !!"  


Sapa yang mempunyai pemikiran sama macam akak sila angkat tangan. Gila ka apa, video lucah dia pun mak dia sanggup pi bagi kat pihak media untuk dedahkan kepada orang awam, pastu tipu konon konon kata kena curi,  sebab nak naik kan rating dan kefofularan keluarga depa, apalah sangat setakat upah dua tiga orang mai buat buat rompak cerita bodoh ni.

Pasai apa aku rasa benda ni staged ?  Hangpa mai baca ni.  

  1. Cerita Kim K macam sumpah tak lojik. Pasaipa bodyguard dia takdak and tinggalkan Kim K sorang sorang dengan harta benda khazanah emas mastora punya banyak ?  Bodyguard depa yang dikatakan ikut kakak dia (tak ingat mana satu pi club). Pastu orang ketuk pintu hotel hang dua tiga pagi hang pi bukak buat apa. Bodo kan ? Memang sah sah hang cari penyakit ?  Dah la hang tau hang sorang sorang kat rumah,  yang hang gatai pi bukak pintu pasai pa ?
  2. Kim Kardashian sampai sudah tak declare pun apa benda yang hilang. Just amount saja. Why ? Takkan takdak media yang tak boleh korek and dedahkan butiran ini.
  3. Bodyguard tu pun bodo pi ikut kakak Kim K buat apa ? Hang kan memang patut duduk jaga Kim K dua puluh empat jam ?
  4. Tiba tiba lani Bodyguard tu pulak duk pi jumpa pihak media sana sini and ceritakan pengalaman buruk dia kena penat dengan Kanye West. Yada yada yada.

Kim Kardashian dengan baju merepek bersama bodyguard yang telah dipecat,  Abang Pascal Duvier

Mak dah bosan la dengan keluarga merapu ni. Dahla feeling kahwin dengan Kris Humphrey pun memang sah sah motif untuk menjana pendapatan. Mak rasa sebagai selebriti tanpa bakat dan legasi seni yang harus dibanggakan, Kim K terpaksa terus berlakon dalam dunia dia. Kita sebagai penonton terpaksa lah tengok persembahan teater hambar ini.


Kalau betui dia staged rompakan ini, akak tak mau doakan dia kena rompak betui betui and kena rogol BDSM dengan perompak berkenaan tetapi akak doakan dia jadi tua, muka dia tak elok sebab kesan plastic surgery apa semua dan dia jadi sunyi dan bitter sampai dia mati.


Nahariam doa aku punya kojiaq.


Ps/ Patutla Beyoncé cousin aku malas nak jadi kawan hang sebab memang cousin I malas nak layan orang orang tak sama level bangsawan macam ni.

Read  :  Dailymail.co.uk

3 comments:

  1. Kan bekas bodyguard pun cita ini kerja orang dalam. Tak kuasa dah layan KimK. Dah tak popular kan. Cepatlah miskin..letih..

    ReplyDelete
  2. betul jugak tu jumie.. then lepas kejadian rompakan tu..hari yg sama terus balik naik private jet balik..bukan ke kita kena duk2 dulu utk polis menyiasat..eh x tau la kat sana cara mcm mana..tp xda org duk kisah dia kena rompak..biasala..kalau org kaya kena rompak..xda rugi mana pun kita..

    ReplyDelete
  3. Macam mana pihak hotel boleh berdiam diri? Teruk sangatkah level sekuriti dia? All �� La Kim K ni.

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com