Featured Post

#PrayforPenang

4.10.16

PPAP Pen Pineapple Apple Pen -- Broke The Internet !!



Hello u ollls,

Kalu tak pelik,  bukan Jepun la.  Tapi macam mana pelik dan gila pun depa ni aku tetap respek depa sebab depa orginal dan tak pernah buat benda viral yang tiru-tiru orang.  Kita Melayu bodo kat Malaysia ni yang suk anak tiru apa semua Americans buat sampai tak guna otak kadang-kadang.  Jepun adalah original.

Dah banyak video depa menyanyi lagu 'brainwashed' yang dah viral kat internet. And this few weeks,  ampa semua mesti dah pernah tengok video ni kan ??

Aku first tau pasai video ni bila dengar kat Fly FM.  Depa duk suruh pendengar radio called up that station and nyanyi lagu ni.  Musibat betui.  Lagu ni 2 minit saja,  tapi sekali hang dengar hang akan teringat selama dua hari.  Stuck in you brain.

Siye sapa la yang cipta lagu ni aku harap ada satu neraka khas untuk dia.


Jom tengok !!






Ini aku jumpa satu video ada sapa ka buat cover of this songs.  Aku tak tau la nak kata lawak atau menakutkan.  

Before ampa habis tengok video ni,  sapa yang berani komen kat blog ni and kata "Kak Jumie buat la video PPAP ni,"  aku nanti cari hangpa and aku tumbuk tetek ampa !!  Kurang ajar tak cukup kah aku duk jadi binatang untuk ampa kat Facebook selama ni.


2 comments:

  1. mamat awang itam buat ni mmg seram 40 kali horror sampai tdo buleh jd mimpi ngeri

    ReplyDelete
  2. Tolong la buat pleaseeeee......, demi kami peminat2 mu kak jumie!

    ReplyDelete

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...