Jom Try Diameida Fabulous Mascara

21.11.16

Creepy Video Clip My Husband Sent Me

Setelah sekian lama menjalinkan hubungan dengan suami aku ni.  Dia ada satu kegemaran pelik yang aku nak share dengan hangpa semua.  Instead of bagi aku bunga,  wang emas,  harta riggit berjuta-juta atau pun kasih sayang secukupnya,  dia suka meng-forward video pelik-pelik yang dia jumpa dalam internet kepada aku.

Some are fucking hillarious,  some are so creepy.  Tapi aku nak share sedikit kat sini dengan hangpa.

Terimalah gambar laki aku duk membuat rawatan mewarna buku colour.


Click read more for videos




Ini adalah lawak.  Aku gelak tengok ni sampai keluar air mata.



Siye pak arab ni semua.



Setelah tengok video ni,  secara otomatik aku akan teringat kat Kenli.



Cap Apek adalah air arak murah 40% alchohol yang boleh didapati di kedai kedai apek dengan harga serendah RM5 sebotol.



Siye betul ini lagi lawak.  Aku nangeh pikiaq macam mana depa ni berlakon tahan gelak.



Ini adalah contoh salah satu perangai aku kat rumah.  HAHAHAHA



Baby ni comeeeeeeeei !!!



Aku sakit tetek tengok deni menari.





Ini adalah lawak.




Ini tak lawak,  ini sesuatu yang amazing.  But yes,  monyet tu lawak.  HAHAHAH.






Ini satu lagi video muzik anakharam yang aku pelik macam mana boleh diterbitkan kat negara kita ni.




Akhir sekali,  ampa terimalah video creepy yang dihantar oleh suami aku.


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...