9.11.16

Khoudia Diop Model Kulit Hitam

Picture from Facebook/Khoudia Diop

Hari tu ternampak satu artikel dalam Daily Mail UK tentang seorang model berkulit hitam yang bukan ala-ala koko ataupun cokelat,  tapi ini memang betul-betul hitam.  Akak sangat kagum dengan kejelitaan beliau dan warna kulit beliau sangatlah amazingly beautiful.

Nama dia ialah Khoudia Diop tapi dalam Instagram akaun,  dia kenalkan diri dia sebagai @melaniin.goddess.  Memang kerlas sekali.  She's promoting keindahan warna kulitnya yang ohsem ini untuk memberikan semangat kepada semua orang yang memiliki warna kulit sepertinya untuk tampil lebih yakin dan membuktikan bahawa as long as kita tahu macam mana nak hargai diri kita,  takdak sapa pun kat dunia ini boleh judge kita. Ini lah juga moto hidup akak sebagai seorang wanita agam dan lambang kecantikan.

Actually among bangsa kulit hitam juga,  depa sangat memilih ya.  Oprah Winfrey pernah discuss dalam one of the talk show dahulu bahawa wanita kulit hitam yang mempunyai tona warna kulit yang lebih cerah mempunyai peluang yang lebih banyak berbanding mereka yang mempunyai tona warna kulit yang lebih gelap.  This is sick.

Khoudia Diop berusia 19 tahun,  dilahirkan di Senegal.  Pada usia 15 tahun dia berhijrah ke Perancis dan kemudian sekarang dia menetap di Amerika Syarikat untuk teruskan kerjaya sebagai seorang model.

Click read more



All the best untuk Ms.  Khoudia Diop.  Hangpa boleh follow dia on social media seperti berikut  :

Instagram  :  @melaniin.goddess
Facebook :  www.facebook.com/blackshouuw.swaagfref=ts

Sumber  :  www.dailymail.co.uk


Picture from Facebook/Khoudia Diop

Picture from Facebook/Khoudia Diop

Picture from Facebook/Khoudia Diop

Picture from Facebook/Khoudia Diop

Picture from Facebook/Khoudia Diop



Picture from Facebook/Khoudia Diop

Picture from Facebook/Khoudia Diop

Picture from Facebook/Khoudia Diop

Picture from Facebook/Khoudia Diop






A photo posted by Khoudia diop (@melaniin.goddess) on

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...