UK Clark Sales

1.11.16

Minyak Herba Asmak Wajib Ada Di Setiap Rumah ( Contact Butik Ohsem 0169340901 )


Assalamualaikum u olls !!


Hari ini akak nak rekemen hangpa semua dua produk meletops.  Ada kawan yang rekemen akak pakai dua benda alah ni.  Memang ternyata produk ni bermutu dan berkualiti.  From packaging hinggalah kesannya selepas penggunaan.


Akak amat rekemen hangpa semua beli MINYAK HERBA ASMAK.  At least satu rumah ada satu botol.  Akak dah dapatkan produk ini.  Standby kat rumah dan juga kat office.  Produk ini diperbuat daripada ramuan yang baik tapi yang best sekali dia rasa berangin-angin sikit dan mempunyai bau yang wangi !!  Tak macam bau minyak angin yang kita selalu pakai.

BEDAK ASMA' pulak memang best sebab diperbuat daripada tanah liat putih yang sangat sesuai untuk orang yang kulit berminyak macam akak.  Tapi nanti ampa baca kat bawah ada macam-macam kelebihan BEDAK ASMA' ni.

Dua produk itu adalah MINYAK HERBA ASMAK dan BEDAK ASMA'. Kat bawah ni akak akan explain panjang pasai produk-produk ini cuma akak harap sangat hangpa semua jangan tanya soalan sama ada produk - produk ini berkait rapat dengan kawan baik akak Asmaa Aljuned.  Beliau tidak kena mengena langsung dengan pembikinan produk ini cuma akak nanti nak rekemen suruh dia pakai !

Okay jom baca.





MINYAK HERBA ASMAK




Manfaat Minyak Herba Asmak

✅BATUK DAN ASMA
✅ SELSEMA

✅ DEMAM

✅ SAKIT GIGI 
✅ KEMBUNG PERUT, SEMBELIT
✅ LUKA BERSALIN CEASEREAN ( caesar ) 
✅ SENGATAN 
✅MIGRAIN
✅BISUL
✅ SAKIT PINGGANG dan LENGUH-LENGUH
✅ CIRIT-BIRIT
✅ SEMBELIT
✅SENGGUGUT

Juga sesuai untuk semua peringkat umur !!



Bahan-bahan
MINYAK HERBA ASMAK diperbuat daripada bahan-bahan seperti minyak zaitun, minyak kelapa dara, haubautus sauda, gamat.


Testimoni Pengguna

" Seronok tengok abang Aisy,  anak sulung ibu dapat melakukan aktiviti kesukaan dia. Abang Aisy 10 tahun sangat sukakan laut dan selalu berhasrat untuk melakukan aktiviti laut seperti snorkeling dan diving. 
Tapi ibu selalu tak bagi abang Aisy mandi laut lama-lama. Risau melihat bibir abang Aisy kebiruan, badan terketar-ketar menahan kesejukkan. Paling risau kalau dia selsema. Biasanya bila selsema mudahla berkahak dan batuk-batuk, lepas tu mulalah dia asma.
Sedih hati ibu melihat abang Aisy diserang Asma. Longlai tak bermaya kemudian dada berombak turun naik, bunyi nafas bersiul kuat. Bila batuk tu, bunyi keras berdengkang dengkang, tekak seperti tersangat kering. Kecewa bila abang Aisy tak mampu bercakap apa, sekadar mengalir air mata untuk beritahu betapa dia menahan kesakitan. Rasa kecewa sangat bila Abang Aisy jadi macamni. Seperti ibu ni gagal menjaga Abang Aisy dengan baik. 
Bayangkan seawal 7 bulan abang Aisy dah diberikan Neb. Doktor kata paru-paru abang Aisy tak kuat. Sehinggalah usia dia 10 tahun, kami berulang alik ke hospital hampir 2 minggu sekali untuk Neb. Bila abang Aisy diserang Asma, tak tidur malam adalah hal biasa.

Macam-macam usaha ibu ikhtiarkan supaya Abang Aisy sihat. Macam-macam petua ibu amalkan. Segala makanan ibu pantau, bimbang jadi alahan pada Abang Aisy. Apa saja pesanan dan larangan doktor semua ibu ikut. Asalkan abang Aisy sihat. 
Suatu hari, ibu terjumpa minyak Herba Asmak ni. Ramai yang kata bagus untuk selsema, batuk, dan lelah. Apa salahnya ibu cuba, untuk kesihatan anak ibu jugakan. Paling best katanya Minyak Herba Asmak ni mampu mencairkan kahak. 
Alhamdulillah Abang Aisy serasi dan sangat sukakan minyak Herba Asmak ni. Dia sendiri jaga diri dia, tiap kali dia berasa selsema dia akan sapu sedikit di kening, batang hidung dan calit kedalam hidung. Bila dia rasa nak batuk, dia sapu di batang hidung, leher dan dada depan dan belakang. Bila rasa penat dia akan minta ibu urutkan di dada depan dan belakang serta labu betis. Dah 5 bulan guna minyak ni kesihatan bang Aisy bertambah baik. Tiada lagi episod duka berulang alik ke hospital untuk Neb.

Ibu-ibu sekalian jom simpan satu Minyak Herba Asmak. Boleh guna bila kecemasan. Tak salah kita mencuba untuk yang tersayang. Nak beli tapi tak tahu kat mana, hubungilah insta butik ohsem @ fb hidup awesome ataupun lagi senang wasup terus ke 0169340901. "








BEDAK ASMAK

RAHSIA TANAH LIAT PUTIH KINI TERBONGKAR.  Tahukah anda? Bedak Asma' diperbuat dari bahan semulajadi 100% iaitu bedak tanah liat putih berkualiti tinggi.  Selamat digunakan untuk semua peringkat umur.  Bedak dari tanah liat telah digunakan sejak zaman -berzaman lagi dan menepati saranan Rasulullah saw berkenaan penawar dari tanah untuk masalah kulit.

Merawat ruam pada bayi,  ekzema,  psoriasis,  kudis buta,  kurap,  panau,  kayap,  gatal,  cacar air,  luka dan lain-lain



Apa keistimewaan Bedak Asma' ?

🌸  Selain merawat masalah kulit di atas,  mengawal kulit berminyak,  ia juga mampu mengecutkan jerawat,  mencantikkan dan mencerahkan kulit jika diguna selalu.  Boleh dipakai setiap malam sebelum tidur.

🌸  Mempunyai kadar UVA ratio yang tertinggi iaitu 0.88 di dalam Boot Star Rating untuk perlindungan UVA,  jadi ia mempunyai kadar perlindungan MAKSIMUM terhadap UVA yang mengelakkan kedutan.  Tidak menyumbat liang pori dan mampu merawat masalah kulit.

🌸  Penggunaan berterusan mampu merawat masalah kulit,  mengelakkan kedutan,  menghilangkan jerawat,  melicinkan dan menjadikan kulit wajah lebih halus.

🌸  Bedak ini telah terbukti merawat ekzema,  psoriasis,  ruam,  kudis buta,  kurap,  panau dan lain-lain.

🌸  Boleh dimakan untuk masalah cirit-birit dan gout.  Selamat dan suci.

🌸  Teksturnya lebih halus,  mudah serap dan sejuk bila dipakai.

🌸  Mesti dimiliki oleh setiap keluarga.






Cara Pakai untuk Masalah Kulit

Ambil sedikit BEDAK ASMA' dan sapukan ke wajah atau bahagian badan seperti memakai bedak sejuk.  Tidak perlu letak terlalu banyak kerana tekstur BEDAK ASMA' yang halus sudah memadai untuk sapuan yang tipis.  




Harga
MINYAK HERBA ASMAK satu botol RM39
BEDAK ASMA'sebekas RM38


Bermula November dengan setiap pembelian MHAM akan dapat kotak tabung !!



TO ORDER
Hubungi HOTLINE 0169340901
Hubungi HOTLINE 0169340901
Hubungi HOTLINE 0169340901
Hubungi HOTLINE 0169340901

Social Media  :
Instagram  :  @butik_ohsem
Facebook  :  Hidup Awesome


No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com