Jom Try Diameida Fabulous Mascara

15.11.16

Tudung Bercorak yang Comels from Pretty Peeps




Hello u olls,

Sapa sini suka shopping online sila angkat kedua-dua belah tangan anda depan PC sekarang !!! AHAHAHA.  Okay hari ini akak nak introduced kat ampa satu kompeni online shopping yang focus kepada busiess clothing dan hijab iaitu Pretty Peeps.  Yang menarik perhatian akak kepada Pretty Peeps adalah, tudung-tudung depa spisyis printed shawl yang dimeriahkan dengan koleksi warna-warna lembut !!  Hangpa semua pun mesti akan suka tengok koleksi Pretty Peeps ni.  Sekarang depa baru launch koleksi baru 'Blossom Premium'. Ada 20 corak lawa gila.   


HARGA  :
RM39 sehelai.  
RM110 untuk 3 helai

HARGA SHAWL INSTANT
RM43 sehelai
RM120 untuk 3 helai 









click read more







Gambar-gambar dari pemakai Pretty Peeps !





Clothing by Pretty Peeps
Selain shawl Pretty Peeps jugak paling banyak jual palazzo.  Ada banyak testimoni-testimoni yang kata palazzo Pretty Peeps juai ni best.







Blouse and skirts pun ada. And mostly semua yang Pretty Peeps juai harga sangat berpatutan tak payah tunggu gaji. Mostly Semua bawah RM50. Memang semua orang la boleh shopping student ka cikgu ka,  surirumah ka keja swasta ka semua boleh shopping tak kira gaji.










How to Order
Nak order barang dekat Pretty Peeps senang ja. Boleh guna either Whatsapp atau PM dekat Facebook.   Hantaq ja gambaq yang mana bekenan lepas tu kami akan provides details.

Whatsapp 013-4491347
PM Facebook @beprettypeeps



🔺🔺 NOTES 🔺🔺

Sapa bagi code 'Jumie Gorgeous' dapat free postage 1 Malaysia.



Contact Info
Jangan lupa mai cuci mata kat social media kami !!  And yes,  WAJIB follow kami tau.

Facebook  : Facebook.com/beprettypeeps
Instagram  :  @pretty_peeps_

No comments:

Post a Comment

Selamat mengomen. Untuk lebih lanjut, boleh terus emel kepada saya di jumiess@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...